Наталія

Бестселлер від Tigy

Бестселлер від Tigy

Вітаю! Цей засіб від Tigy, мабуть, один з найвідоміших засобів бренду. Чим же Tigi Bed Head Small Talk Hair Thickening Cream заслужив таку кількість схвальних відгуків (хоча і не без ложки дьогтю, але ж косметика - це все про індивідуальність)

Цей крем був створений виробником для потовщення тонкого волосся. Я, як власниця тонкого волося, підтверджую, що він гарно ущільнує волосся. Волосина ніби стаж товщою, через те додається об'єм. Виробник каже, що засіб зберігає вологу. Не можу це підтвердити. Мені здається, що волосся не зволожує, але і не сушить це точно. Блиску мені не додає, хоча виробник каже, що волосся має бути блискучим. Воно просто живе, не пересужене і кожна волосина ніби набирає товщину. Чудово знімає статичний заряд. Волосся не робиться кульбабкою))

Склад. Мені здається більш менш стандартний для усіх подібних засобів.

Aqua (Water / Eau) VP / DMAPA Acrylates Copolymer, Cyclomethicone, Polyquaternium-37, Dimethicone, Dimethiconol, Styrene / Butadiene Copolymer, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Linalool, Polysorbate 60, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Propylene Glycol Dicaprylate / Dicaprate, Cetearyl Alcohol, PPG-1 Trideceth-6, C12-15 Alkyl Benzoate, Helianthus Annuus (Hybrid Sunflower) Oil, Panthenol, Bacopa Monniera Extract, Cinnamidopropyltrimonium Chloride, Butylene Glycol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Acid, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone.

Колір - білий.

Запах - солодкуватий косметичний. Багато хто пише, що пахне вишнею. Мені ні, але запах приємний, не дратує.

Консистенція - виробник каже ніжна кремова. Може й так, але це крем з екстрактом равлика тоді. Бо він тягучий, дещо липкий і слизький. На фото це чудово видно. Але це не заважає йому гарно розподілятися по волоссю.

Об'єм аж цілих 240 мл!

А от тут саме головне. Наносити його треба на вологе волося і не в у великих кількостях (каре до плечей - горошини достатньо). На тільки вимите і просушене рушником, і одразу приступати до сушки або укладки. Бо якщо волосся вже трохи підсохло, то можна отримати еффект немитої голови. Цей клейкий еффект проявиться не з бажаної сторони. Загалом моє каре з тонкого волосся задоволене.

Бестселлер від Tigy
Бестселлер від Tigy
Бестселлер від Tigy
06 лютого, 2025
Наталія
06 лютого, 2025