Round Lab Birch Juice Moisturizing Cleanser
Пінка для вмивання яка точно варта уваги
Я завжди вважала, що пінка для вмивання — це той продукт, на якому можна зекономити, але виявилося, що не все так просто.
Був період, коли три пінки підряд мені абсолютно не підходили: перша — сушила шкіру, друга — пекла очі і погано змивала залишки косметики, а третя — залишала плівку на обличчі, і було відчуття, наче я вмилася милом.
Тому зараз я дуже прискіплива до пінок і ретельно читаю відгуки перед покупкою нового засобу)
🤍
Бренд Round Lab я вже давно хотіла спробувати, і вирішила почати знайомство саме з пінки Birch Juice Moisturizing Cleanser.
Об’єм: 150 мл
Виробник: Південна Корея
Пінка представлена в м’якій тубі з кришкою фліп-флоп. Також була захисна фольга, а пінка приїхала в симпатичній коробці з малюнком дівчинки, яка плаче (сподіваюся, плаче вона від щастя, бо ще не вистачало плакати від пінки 😅).
Основні корисні складові пінки:
1. Гліцерин — зволожувач.
2. Гіалуронова кислота та натрієва гіалуронова сіль — активно зволожують шкіру, дають м’якість і еластичність.
3. Сік берези — має заспокійливі та антиоксидантні властивості, допомагає відновити шкірний бар’єр.
4. Вітамін C — антиоксидант, освітлює шкіру, захищає її від вільних радикалів.
5. Екстракт полину — має протизапальні властивості, заспокоює шкіру.
6. Ефірна олія ромашки — відома своїми заспокійливими і протизапальними властивостями.
7. Екстракт кори квіллаї — має антисептичні властивості і допомагає знімати запалення.
8. Ефірна олія сосни — має очищувальні і антисептичні властивості, корисні для очищення шкіри та зняття роздратувань.
Такий склад сприяє зволоженню, пом’якшенню та заспокоєнню шкіри, що може підійти для сухої та чутливої шкіри.
🤍
Консистенція: гелева, прозора, в міру густа, не розтікається.
Аромат: майже відсутній
На одне використання потрібно зовсім небагато засобу, піниться легко, пінка ніжна та кремова.
Оскільки я вмиваюся від душі, а це включає і обличчя, і шию, і очі, і навіть вуха, пінка дуже ніжно та делікатно очищає, не щипає очі, залишки макіяжу та демакіяжу знімає на п’ять з плюсом.
Після вмивання шкіра ніжна, очищена, пори звужені,та ще й без натяку на сухість.
🤍
Загалом дуже приємна і комфортна пінка для щоденного користування.
Мені дуже сподобалась!
Коментарі (0)