avsash

Project pan (perfumes)

Project pan (perfumes)

☀️Lalique Soleil Lalique🍊

Тип аромату: квіткові, східні
Початкова нота: Гіркий мигдаль, Кардамон, Мандарин
Нота серця: Гранат, Жасмин, Кава лате
Кінцева нота: Мускус, Сандал, Трояндове праліне

Цей аромат став моєю новою любов'ю. вітковий, легкий, з приємною солодкістю, як сонячне сяйво у флаконі. Думаю підійде в будь-яку пору року, окрім дуже спекотного літа. Стійкіть на мені (а у мене гаряча шкіра) години 4, потім сідає ближче і оточуючі вже не відчувають його. Зазвичай мені не подобаються мускус і кава в ароматах, але тут вони розкрилися ідеально, лише додавши теплоти й м’якості, аромат став лише трохи солодшим ніж на блоттері чи волоссі. Його хочеться використати до останньої краплинки (що я власне і зробила). Точно візьму повнорозмірний флакон, хоча б на 30 мл.

🍐Givenchy L'Interdit Eau de Parfum🌸

Тип аромату: квіткові, східні
Початкова нота: Бергамот, Груша
Нота серця: Апельсиновий цвіт, Жасмин самбак, Тубероза
Кінцева нота: Амброксан, Ваніль, Ветівер, Пачулі

Розкішний вечірній та дуже компліментарний аромат. Його я теж дуже і дуже полюбила. В міру важкий, в міру солодкий і дуже стійкий (відчувався навіть на наступний день). Є в ньому щось дуже спокусливе та особливе, його прям хочеться відчувати на собі. Найкраще розкривається саме в холодну погоду. Шлейф насичений, привертає увагу, хочеться носити його знову і знову. Але перед покупкою раджу обов’язково тестувати, бо він досить незвичний і підійде не всім. А повнорозмірний флакон обов'язково колись з'явиться у мене.

🏵Hermes Twilly d`Hermes🪵

Тип аромату: деревинні, квіткові
Початкова нота: Імбир
Нота серця: Тубероза
Кінцева нота: Сандал

З ним у мене теж склалося, хоча й не з першого розпилення. Мені найбільше відчувались саме деревинні ноти, в якийсь момент здалось що трохи присутній якийсь хвойний аромат. Стійкіть тут вже більша, 6 годин на мені протримався точно. Не впевнена, що він сподобається кожному, перед покупкою варто обов’язково тестувати. Але звучить розкішно, дорого й атмосферно. Для мене це аромат на осінь, зиму і ранню весну, особливо гарно розкривається у вологу погоду. Пробник був 2 мл, цього вистачило для повноцінного знайомства. Колись точно придбаю повнорозмірну версію, він мусить бути в моїй колекції.

🌹Giorgio Armani Si Passione🍐

Тип аромату: квіткові, фруктові
Початкова нота: Груша, Рожевий перець, Чорна смородина
Нота серця: Геліотроп, Жасмин, Троянда
Кінцева нота: Білий кедр, Ваніль

З ним у мене не склалося. Начебто все приємне, піраміда цікава, але на шкірі розкривається так, що нагадує аромат для елегантної жінки 45+. Дуже вишукано й жіночно, але поки що це не мій варіант. Можливо, повернуся до нього через 10-15 років.

☕️Yves Saint Laurent Black Opium Illicit Green🍐

Тип аромату: квіткові, фруктові
Початкова нота: Груша, Зелений мандарин, Листя інжиру
Нота серця: Інжир, Жасмин, Квітка апельсина
Кінцева нота: Бурбонська ваніль, Кава, Пачулі

А цьому аромату я точно кажу "ні". Це була третя і остання спроба подружитись з ароматами Black Оpium, але вони точно не для мене. Схоже, справа саме в кавових нотах. Я не люблю аромат кави будь-де окрім власне свіжозавареної кави. Для мене він завжди здається надто приторним, солодким і штучним. Навіть свіжа зелень у верхніх нотах не врятувала ситуацію. Не можу сказати, що він поганий, але точно не мій. Більше не повторю.

07 лютого, 2025
avsash
07 лютого, 2025