Анастасія Фоміна

Косметичний Project pan

Косметичний Project pan

Зараз популярна тема мінімалізму в косметиці та розумного споживання ,бо нажаль соц мережі дуже сильно навʼязали нам ,що мати купу кремчиків чи помад це необхідно.

Я звичайно сама дуже люблю все те,що маю у своїй косметичці,але останнім часом стала помічати,що деяких позиції в косметиці стало надто багато і я тупо не встигаю всім користуватись.

Тому я перебрала усю свою як декоративну так і доглядову косметику і обрала деякі продукти,які я планую спробувати закінчити за наступні 2-3 місяці.

Почнемо з догляду за шкірою обличчя.

Тут обраних продуктів не так багато,бо я використовую різні продукти скажімо так по необхідності і проблемі,але в цей свій project pan я обрала ті продукти,до яких чомусь у мене найменше тягнеться рука.

Отже тут у мене міст з ретинолом і колагеном від Fraijour та освіжаюча емульсія з зеленим чаєм від IsNtree.

Міст я використовувала раніше кожного ранку ,але потім якось рука почала тягнутися до іншого тонеру і я цей закинула,тому зараз буду знову повертати його в свою ранкову рутину.Він зволожую,освіжає та розгладжує шкіру.Залишилося його в мене мало,гадаю,що за декілька тижнів або максимум за місяць я його добʼю.

Косметичний Project pan

Щодо емульсії то про неї теж я не можу сказати нічого поганого,вона хороша,дає легке зволоження та заспокоєння.Має дуже легку текстуру та швидко поглинається.Позначку скільки її в мене залишилось я зробила,подивимось за скільки мені вдасться її закінчити.

Далі переходимо до декоративної косметики.Тут справи складніше,розібравши свою косметичку я зрозуміла,що в мене надто багато продуктів для губ,причому всі вони плюс мінус в одній кольоровій гаммі і по факту користуюсь я здебільшого звичайним бальзамом на кожен день,а десь в сторінці плачуть усі мої помади та блиски.Тому для цього project pan я обрала цілих 5 продуктів для губ.

Блиск від Maybelline це моя любов,неймовірно гарний відтінок 08,комфортна текстура та нанесення.Але чогось я про нього забула останнім часом.Позначку на те скільки його тут залишилось я нажаль не знаю як поставити,бо не видно скільки його там,але буду дивитися з часом,раптом по стінкам буде видно.

Помади я обрала дві,вони різні по текстурі та фінішу.Essence зволожуюча,має сяючий фініш,комфортна по відчуттям,але зовсім не стійка та має дуже освіжаючий відтінок 303.

Lamel навпаки матова суха помада,яка доволі непогано тримається принаймні на мені,може трохи підкреслити лущення,але під олівець виглядає неймовірно гарно.

Гель для брів Maybelline-круто тримає брови,проте почав трохи наче засипати в пакуванні,тому хочу швиденько його закінчити.Нажаль позначку стільки його в пакуванні я зробити не можу бо не знаю як,але залишилось по відчуттям його там небагато.

Ну і ще два блиски це бренд Bless Beauty.Красиві відтінки,зручне пакування,мають трохи липкості та більш світлий відтінок може трохи з часом скатуватися в складки на губах.Давно ними не користувалася,хоча фініш який вони мають мені дуже імпонує.

Далі у нас на черзі скульптор кремовий Glambee.Він мені подобається,натурально виглядає,відмінно тушується,але хочеться спробувати щось нове,тому буду старатися закінчити його,щоб прикупити собі щось новеньке.

Ще один продукт для макіяжу обличчя ,який я вирішила додати в цей список-це флюїд для сяяння шкіри від Essence.Я теж піддалась трендам і купила його собі,скажу честно я ним дуже задоволена,але чогось рука до нього тягнеться не так часто як хотілось би.Все тому,що використовувати його як самостійний продукт як покриття на все обличчя,я не можу,бо покриття надто легке і нічого не перекриває.Тобто я його використовую у додаток до тонального,змішую трохи і виходить більш легке та сяюче покриття.А так як не кожного дня є вільний час для змішування декількох продуктів перед нанесенням макіяжу,то і виходить що використовую я його рідко,а хочеться частіше.

Поки що це всі процедури,які я обрала для цієї рубрики,але якщо скажімо так справа піде і результат буде,а найголовніше вам буде цікаво читати про таке,то в наступному місяці додам ще якісь позиції ,які будемо закінчувати разом.

Буду рада вашим коментарям та лайкам😘

07 лютого, 2025
07 лютого, 2025