Зах ищаємося від шкідливого випромінювання з La Roche-Posay
Мій цілорічниий SPF
Вітаю! Якщо у вас шкіра схильна до гіперпігментації та чутлива до сонця, то ви точно маєте в рутині SPF. В моєму щоденному догляді він присутній цілорічно, бо зимою захищаюся від УФ-променів,а взимку включаю активи і теж треба захист. Допомагає мені La Roche–Posay Anthelios Age Correct SPF50. Але цей представник має ще антивікову та зволожувадльну дію.
Що каже виробник? SPF 50 La Roche-Posay Anthelios Age Correct надійно бореться із забрудненнями, ультрафіолетовим випромінюванням, оксидативним стресом, зморшками й темними плямами. В складі є багато корисних інгідієнтів: фрагментована гіалурована кислота зволожує та посилує еластичність, рhe-резорцин освітлює пігментні плями та покращує колір обличчя, ніацинамід пришвидшує регенерацію, термальна вода La Roche–Posay насичує шкіру мінералами та мікроелементами.
Але найголовніша тут технологія Cellox-B3 Tech, заснована на запатентованих сонцезахисних фільтрах Mexoryl XL , яка дає можливіть чинити крему потужний захист від ультрафіолетового та інфрачервоного випромінювання і зовнішніх забруднень. І всі ці компоненти разом дуже якісно боряться з фотостарінням шкіри. Це не перший мій тюбик крему і можу сказати, що буду купувати ще. По одній простій причині: він працює!
Влітку цей крем допоміг пережити відпустку в Єгипті і повернутися без пігментних плям! Під нього я не використовую додатково крем, наношу його на сироватку і зволоження достатньо навіть взимку. Тим паче цей крем дає собі такий glow-еффект і зовсім не лишає білих слідів. На рахунок antiage еффекту він є, але мабуть за рахунок зволоження і живлення. А ще крем не камедогенний та гіпоаллергенний. Протестовано на собі)
Весь цей скарб запаковано в солідну та добротну баночку, об'ємом 50 мл, з дуже зручним дозатором. На паперовій упаковці та баночці надрукована вся потрібна інформація (але моя їхала в замовленні з ЄС, тобі дубляжу українською немає).
Коментарі (0)