Еліксир-сироватка для відновлення і росту вій та брів Piel Cosmetics
Показую результат через два тижні користування ☺️
Трохи про мої вії
Від природи мої вії короткі та слабі. Вони не мають виразного вигину, ростуть нерівномірно, а ще досить активно випадають. Багато років я робила нарощування вій. Останнє було зроблене три роки тому і з того часу я намагаюсь привести до ладу свої. Тому будь-який засіб, який обіцяє зробити їх довшими, густішими та міцнішими, завжди привертає мою увагу. Але, на жаль, більшість з них не давали жодного результату.
Я перепробувала чимало сироваток, але жодна не давала видимого результату. Тому до чергової новинки поставилася скептично, проте вже через два тижні використання була приємно здивована!
Сироватка має дуже комфортну текстуру – вона легка, не липка, швидко вбирається та не залишає відчуття дискомфорту. Наноситься пензликом, який нагадує підводку для очей: він тоненький, м’який і дозволяє максимально точно пройтися по лінії росту вій.
Мої очі доволі чутливі, тому часто реагують почервонінням або сльозотечею на доглядові засоби. Але ця сироватка не викликала жодного подразнення! Вона не щипає, не створює ефекту плівки, а її формула досить делікатна навіть для чутливих очей.
Об’єм тюбика – 5 мл. Витрачається засіб дуже економно. Потрібна буквально крапелька, щоб покрити обидва ока.
Засіб містить багато активних компонентів, які працюють у комплексі:
- Serenoa Serrulata Fruit Extract – екстракт сереної, який зміцнює волосяні фолікули та стимулює ріст волосся.
- Biotinoyl Tripeptide-1 – пептид, який подовжує фазу росту вій, робить їх густішими й міцнішими.
- Oleanolic Acid & Apigenin – рослинні компоненти, що запобігають випадінню волосків та покращують мікроциркуляцію.
- Hyaluronic Acid – зволожує та пом’якшує, роблячи вії еластичними.
Результат після 2 тижнів
Я не очікувала миттєвих змін, але вже за два тижні вії стали трішки довшими, помітно темнішими та густішими. Ще один приємний момент – вони перестали випадати! Раніше щоразу після зняття макіяжу на ватному диску залишалося кілька війок, тепер цього немає. Я продовжу наносити сироватку двічі на день ще впродовж кількох місяців. Думаю, що ефект стане ще більш помітним! Обов’язково доповню цей відгук через кілька місяців та поділюся новими враженнями. А поки що – це одна з найкращих сироваток для вій, які я пробувала!
Piel Cosmetics вдалося створити дійсно ефективну сироватку, яка не просто обіцяє гарний результат, а й реально працює. Комфортна у використанні, безпечна для чутливих очей, економічна та з чудовим складом – тепер вона точно зайняла постійне місце у моєму догляді.
Якщо ви, як і я, раніше не помічали ефекту від подібних засобів, раджу спробувати!
UPD: Додаю фото результату після місяця використання сироватки
Вії продовжують активно рости й густішати, ефект стає ще більш помітним!
Коментарі (0)