Kristina S

РОЗПАКОВКА двох замовлень в Makeup

РОЗПАКОВКА двох замовлень в Makeup

Нарешті і я придбала цей популярний сонцезахист з пробіотиками. Дуже багато бачила відгуків про нього,звісно. Але все ніяк не "сходилися зірки" замовити. Він то солд-аут, то ціна кусалася. Та ось одного вечора пробіглася по своїх бажанках у Makeup і побачила його за знижкою зі складу ЄС і замовила одразу декілька.

Вже декілька разів використовувала його. І що можу сказати? - Це найлегший сонцезахист який у мене поки був. Дійсно підтверджую захоплені відгуки дівчат. Він додає шкірі блиску,але мене це не бентежить. Я зі своєю комбі шкірою так завжди виглядаю.

Мені сподобався. Буду активно тестувати і згодом напишу детальний відгук.

Отже,згадала я декілька днів тому, що у мене десь лежить пробник 10 мл. лосьйону для тіла Dott. Замовляла я його разом зі свічкою та пуншем для губ, ще навесні.

Його неймовірний аромат мені дуже сподобався і я з великим бажанням захотіла більший формат саме зараз.

Він і став винуватцем нового замовлення 🤭 хоча я вирішила,що потрібно поставити на паузу покупки кремчиків для тіла.

Обрала у travel size форматі (100мл). І якось не думала,що він буде такий маленький 😄 дійсно ідеально підійде для подорожі,у спортзал і т.д.

Аромат у нього - це щось неймовірне 😍 Це суміш солодкого,трохи пряного, квіткового

Є у ньому щось свіже з легкими м'ятними нотами,якщо довго вдихнути.

Незвичний сірий колір додає цікавості 🩶

Тара у цьому форматі відрізняється він повнорозміру (думаю Ви бачили їх фірмові та супер естетичні круглі флакончики). Тут немає дозатору,а лише кришечка і невелика шийка. Консистенція не густа. Сподіваюсь буде зручно використовувати.

Наступне,що полетіло у корзину із нещодавніх бажанок - тонер Pyunkang Yul з астрагалом. Буду користуватись вперше. Також, це мій перший корейський тонер.

Вже помітила невеликий мінус в упакуванні - кришка фліп-топ дуже важко відкривається.

До пари додала живильний крем у міні форматі 20 мл. Його цілком вистачить на декілька тижнів,можливо.

Також вирішила додати пробник бальзаму для демакіяжу Heimish,який давно зберегла. Обрала з мандарином.

Останнім часом з'явилося бажання використовувати маски для обличчя. Я відношусь до тих,хто не любить як тканинні, так і такі,що потрібно мастити і змивати. Але все ж іноді хочеться зробити повний спа- вечір із масочкою на обличчі.

Побачила нову серію догляду від Beauty Derm. І обрала охолоджуючу маску. Не знаю як часто я буду використовувати її зараз... але для тепла буде актуально точно.

Вона не містить силіконів,СЛС, барвників, ефірних олій і т. д. як каже виробник " інгредієнтів,які потенційно можуть спричинити проблеми зі шкірою".

У якості подарунку знайшла у посилці два пробники. Дякую це приємно)

Через затримку у доставці(через переадресацію) я ще з більшим нетерпінням чекала на це замовлення 😮‍💨 та нарешті воно у мене

Знайомі з якимось засобом з моєї сьогоднішньої розпаковки? Як Вам?

08 лютого, 2025
Kristina S
08 лютого, 2025