JDem312

Сироватка з вітаміном С C-Intense Serum від Piel Cosmetics

Обрала сироватку C-Intense Serum, перш за все, через вітамін С у стабільній формі, бо вже мала негативний досвід використання цього компоненту в інших форматах. Перші враження (користуюся тиждень):

• комфортна гелева консистенція;
  • дуже швидке поглинання;
  • відсутність липкості після нанесення;
  • жодної реакції шкіри (дуже хвилювалася, бо на інші засоби з віт С було почервоніння);
  • приємний аромат;
  • миттєве покращення вигляду шкіри: сяйво та зволоженість.

А далі все детальніше…

У мене сироватка у великому об’ємі 50 мл. Це скляний флакон із дозатором. Флакон прозовий, але наліпка закриває засіб практично повністю. Дозатор видає засіб у потрібній кількості і запобігає контакту з повітрям.

Сироватка прийшла у красивій картонній коробочці. Іще мені дуже сподобалося, що в наборі є маленька прозора пластикова баночка, щоб взяти засіб із собою, наприклад, у подорож. Для мене це великий плюс, бо їжджу до батьків часто потягом і возити весь догляд у повнорозмірних флаконах незручно.

Склад сироватки – головна причина, чому я її хотіла.

Головний компонент – інкапсульований вітамін С 5%. Його плюс у тому, що він працює, як стандартний вітамін С (освітлює, захищає від окислювального стресу, стимуює вироблення колагену), але не подразнює шкіру – мою так точно.

Також у складі є інші круті активи:

• Вітамін РР має протизапальну та заспокійливу дію. Теж бореться із пігментацією і регулює роботу сальних залоз.
  • Гель алое вера заспокоює, зволожує та знімає подразнення.
  • Гіалуронова кислота у низькомолекулярній формі – це про активне зволоження, відновлення та покращення загального вигляду.
  • Аргінін – має зволожувальні властивості та покращує бар'єрну функцію шкіри.
  • Пентавітин – потужно зволожує і пом’якшує.
  • Глюконо-лактони – відлущує відмерлі клітини, не подразнює, стимулює регенерацію.
  • Прозора гелева текстура;
  • Миттєве поглинання без відчуття плівки чи липкості;
  • Зволоження і сяяння, яке помітно відразу після нанесення;
  • Зручне і красиве пакування.

Перші враження дуже класні. Маю великі сподівання на цю сироватку та інші засоби, які додала в догляд (про них розповім в інших постах).

Маю надію, що спроба 2.0 у боротьбі з пігментацією буде ефективнішою, ніш перша (про неї тут https://club.makeup.com.ua/post/63620/).

Зараз практикуюся у предметній зйомці) старалася зробити красиві фото

Тримайте за мене кулачки))

08 лютого, 2025
JDem312
08 лютого, 2025