ksnklb

Після року з м'яким обручем переходжу на пов'язки?

Я просто не можу вмиватись без обруча чи пов'язки, не любилю коли волосся заважає і падає на обличчя, мокне😬. Раніше я використовувала для цього пов'язки для вмивання, та відколи ці стильні обручі увійшли в моду, все дивилась на цю милоту) вже більше року тому придбала собі такий обруч, взяла одразу плюшевий, який якісно по колу обшитий.
І нарешті готова про нього розповісти) і спеціально перед фото не мила обруч, щоб було видно ділянки, де він найбільше брудниться.

Насправді я бачила різні варіанти такого обруча, де є виїмка під голову, та взяла обшитий по колу, щоб точно добре тримав волосся. Він досить об'ємний, на моїй голові виглядає смішно, та мені головне те, щоб він добре тримав волосся.
І так, він з цим справляється, та коли нахиляти голову, він трохи рухомий, через що на певних ділянках (збоку, на верху) волосся все ж вилазить.
Ну і так, вушка він трохи прижимає) та це залежить вже від вашої форми та розміру) інколи при вмиванні він сповзає з вух, і знову волосся може вилізти 😬. Насправді, з пов'язками волосся вилазить менше, вони краще фіксуються та прискають волосся, тому здебільшого через це, я повернусь до них.
І так, якщо вам волосся не заважає при вмиванні, то такий обруч може стати милим аксесуаром для вмивання, через що доглядова рутина буде приносити більше естетичного задоволення 🩷.

На вушках та там, де обруч потрапляє на волосся, особливо зверху, він забруднюється найбільше.
До-речі, хоч він і обшитий зверху якісним, м'яким та приємним матеріалом, всередині за відчуттями наче звичайний обруч. І тут якраз ми поговоримо про миття...
Коли я замовляла цей обруч, то уточнювала, як його можна помити. Мені відповіли, що його можна випрати у пральній машині, та я боялась деформувати основу обруча, тому протирала основу обруча вологою серветкою або мокрою ганчіркою.
І так, це не надто зручно 🤷🏻‍♀️ (хто прав у пральній, поділіться досвідом 🩷).

08 лютого, 2025
ksnklb
08 лютого, 2025