JDem312

Транексамова сироватка 10% від Cos De Baha

Транексамова сироватка 10% від Cos De Baha

Консистенція сироватки – щось середнє між кремом і гелем. Гарно розподіляється по шкірі. Не утворює плівку чи липкість. Відразу помітне зволоження шкіри. Обов’язково закриваю кремом, але і до його нанесення шкірі комфортно. Щодо ефективності ще говорити рано – доповню відгук пізніше.

Скляний флакон із дозатором (в інших засобах Cos De Bahaу мене були піпетки). Об’єм 30 мл. Дозатор гарно працює. Для нанесення засобу на все обличчя треба 3 натискання на дозатор.

Флакон прийшов у картонній коробочці.

• Транексамова кислота 10% - саме за цим компонентом я обирала засіб, бо його мені порекомендували Yustal, lea_gvan , ViKhur. Також читала дослідження, що вона показала гарні результати у боротьбі з мелазмою. Транексамова кислота пригнічує вироблення меланіну, через який наша шкіра має колір, а моя ще й пігментні плями.
  • Екстракт центели азійської – зволожує, заспокоює, має антиоксидантні властивості.
  • Ніацинамід (віт В3) – покращує тонус і текстуру шкіри, заспокоює, зменшує запалення.
  • Екстракт Алое вера гарно зволожує і містить цілий комплекс корисних речовин для шкіри.
  • Пантенол – зволоження і заспокоєння.
  • Алантоїн – має кетаролітичні, зволожувальні, заспокійливі властивості, прискорює відновлення тканин шкіри.
  • Екстракт солодки – освітлює, сприяє вирівнюванню тону шкіри, пригнічує вироблення меланіну, пом’якшує.
  • Екстракт зеленого чаю містить багато вітамінів та мінералів, має антиоксидантні властивості.
  • Інші антиоксиданти: токоферилацитат, екстракт карели, епігалокатехін галлат.

Гелево-кремова текстура дуже приємна у застосуванні. Засіб гарно вбирається, зволоження відчутно відразу.

Дуже сподобалося, що немає відчуття плівки чи липкості. Шкірі комфортно навіть до нанесення крему. З іншими сироватками цього бренду була така історія, що їх хотілося накрити кремом негайно – з’являлася липкість.

Зручне пакування з дозатором. В інших продуктах бренду у мене були піпетки, і були відпадки, коли я забувала закрутити, брала за піпетку, а пляшка падала і засіб розливався. Тому для такої тетері, як я, дозатор – то мастхей))

Доповню відгук через місяць-півтора.

Дуже сподіваюся, що транексамова сироватка та інші засоби, якими оновила догляд, таки спрацюють і я позбудуся клятої пігментації.

08 лютого, 2025
JDem312
08 лютого, 2025