Гель для інтимної гігієни Fluera від бренду Piel Cosmetics
Чому саме він? Гелі для інтимної гігієни я обираю так само ретельно, як засоби для вмивання обличчя. Іншим частинам тіла в цьому плані пощастило трохи менше)))
В цьому гелі є молочна кислота, а вона дуже важлива для інтимної зони – відновлює рН і пригнічує грибкову мікрофлору. Також у складі є інші корисні компоненти. Гель має густу «тягучу» консистенцію, помірно піниться, гарно пахне, не подразнює і не сушить ніжну шкіру. Дуже сподобався у використанні і дуже економний.
Пакування
Великий пластиковий флакон об’ємом 250 мл із дозатором. Наяність дозатора для мене – важлива опція. Якщо засоби без них – переливаю в інші флакони)) Тут виробник подбав, щоб я не робила зайвих маніпуляцій. Флакон працює справно і видає потрібну кількість засобу за одне натискання.
Консистенція засобу і враження від використання
Густий прозорий гель піниться м’яко і помірно, легко змивається водою. Запах приємний. Після використання шкіра зволожена, немає стягнутості чи печіння. Не викликає алергійні реакції. Дуже комфортно та дбайливо очищує.
Тут 5 із 5 зірочок.
Склад
- Молочна кислота (саме її завжди шукаю у складі інтим-гелів) – необхідна для пітримки кислотно-лужного балансу (в інтимних місцях він «кисліший», ніж на решті шкіри) та контролю мікрофлори.
- Гіалуронова кислота – гарно зволожує.
- Цитрат срібла (ніколи не бічила цей компонент у засобах інших брендів або просто не звертала увагу) має протизапальну та антибактеріальну дію, підтримує природну мікрофлору.
- Лактат натрію теж зволожує, запобігає подразненню, відновлює рН баланс шкіри і слизових.
За піноутворення у цьому гелі відповідає Лаурил глюкозид - один з найкращих інгредієнтів, які можна використовувати в продуктах по догляду за шкірою та волоссям. Лаурил глюкозид є поверхнево-активною речовиною, отриманою з природних джерел.
Перевіряла склад – майже всі компоненти є «цілком безпечними», «безпечними» та допустимити. Лише ароматизатор визначає, як компонент середньої безпечності.
Гель для інтимної гігієни Fluera – це справжнє відкриття! Цей засіб точно залишиться зі мною надовго.
Коментарі (0)