Pantene Pro-V Aqua Light Shampoo
Популярний шампунь на просторах інтернету
Хто сказав, що шампуні з мас маркету погані? Це зовсім не так. Можна знайти бюджетний варіант, який підходить саме вам. На мою думку, цей процес відбувається за допомогою спроб. Те, що підходить 1 людині, іншій може бути просто жахливим. В даному випадку це сталося зі мною.
Розглянемо детальніше шампунь. Він має прозору упаковку та зручну кришечку. Її легко можна відкрити та закрити у ванній. Запах дуже цікавий: фруктовий косметичний, неочікувано приємний. Текстура засобу прозора, я б сказала, трохи гелева. Шампунь чудово піниться за рахунок сульфатів. Я вважаю, що сульфати необхідні для жирної шкіри голови або схильної до жирності. Звісно, якщо у вас не чутлива шкіра.
Склад засобу:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Xylenesulfonate, Parfum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Cocamide MEA, Sodium Citrate, Sodium Salicylate, Sodium Hydroxide, Glycerin, Tetrasodium EDTA, Panthenol, Panthenyl Ethyl Ether, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hexyl Cinnamal, Histidine.
Радує наявність у складі гліцерину та пантенолу. Але чи пом’якшує це волосся під час миття?
Я зазвичай промиваю шкіру голови шампунем 2 рази. З цим засобом відчувався скрип з 1-го нанесення. Мені подобаються відчуття ці під час миття. Так я розумію, що моє волосся буде об’ємним і легким.
Після я нанесла кондиціонер зволожуючий, розчесала та почекала 3 хвилини. Перед сушкою феном я зазвичай проходжусь гребінцем по волоссю, щоб краще розподілити незмивний засіб. Ось тут і почалися проблеми. Я не змогла цього зробити🥲 Крім того, під час сушіння феном волосся жахливо плуталось, неначе я на нього нічого не наносила.
В результаті волосся сухе. От реально, сухе плутається, незважаючи на олійки та кремчик. Обʼєму коріння я не те що не помітила, таке враження, ніби не мила.
Що ми маємо? Коріння прилизане і кінчики сухі.
Я думаю, що для натурального волосся або пухнастого цей шампунь підійде більше. У мене: тонке, висвітлене у техніці контурінг. До речі, після миття цим шампунем колір волосся став світлішим, і я зрозуміла, що тонування змивається на очах🙃
У мене мама тотал блонда, але їй дуже подобається цей шампунь. Після нього у неї обʼємне волосся, колір не змивається, все чудово 🤩 Але вона має коротке волосся.
Роблю висновок, що цей шампунь все ж вартий уваги. Тим більше, у бренду є формат 250 мл, щоб спробувати. І ціна більш ніж приємна.
Коментарі (0)