Прекрасний засіб!
...за чудову ціну ☺️
Хайлайтер Lamel Glow у відтінку Luna
Ох, цей хайлайтер — справжня любов із першого дотику! Відтінок Luna підкорив мене ніжним, але водночас ефектним сяйвом. Він створює той самий розкішний вологий фініш, який виглядає так, ніби ваша шкіра просто природно сяє щастям.
Чому я його обожнюю?
1. Фініш: Це не банальне блискуче покриття, а витончене, делікатне світіння. На сонці виглядає просто магічно!
2. Текстура: Легка, наче пух. Взагалі не відчувається на шкірі.
3. Розтушовка: Лягає рівно, без плям, навіть якщо наносити пальцями. А ще можна нашаровувати, якщо хочеться сяяти ще яскравіше.
4. Універсальність: Ідеально як хайлайтер для обличчя, але я ще використовую його як тіні — виглядає дуже ніжно й жіночно.
5. Стійкість: Весь день залишається на своєму місці. Навіть увечері шкіра продовжує сяяти.
Як я його використовую
Наношу на скули, спинку носа та над верхньою губою — і все, макіяж одразу оживає!
Для вечірніх виходів трохи додаю на внутрішні кутики очей — це так освіжає погляд.
Враження
Цей хайлайтер точно залишиться в моєму арсеналі надовго. Він ідеальний для тих днів, коли хочеться виглядати так, ніби ти тільки що повернулася з відпочинку або просто прокинулася щасливою. Рекомендую від душі!
Коментарі (0)