guildenstern

у пошуках ідеальної срібної підводки: 1

давненько не зазирала, всього багато)) сьогодні сиджу хворію, тому є час написати щось

отже, в післяноворічний час захотілось трошки гламу, і я вирішила знайти сріблясту підводку під готські шипи на одязі. сталось так, що я замовила дві майже зразу - одну від улюбленого revolution, іншу - від незнайомого мені бренду rude cosmetics. і як виявилось, незнайомим довіряти не можна... але не все зразу!

makeup revolution як завжди, не розчарував. прозорий гель, в ньому рівномірно розподілені дуже маленькі блискітки, легко наносити, не скочується і не осипається, все дуже зручно. з мінусів - що я користувалась нею разів три, а 1/5 пляшечки вже німа(

а от з другою інша ситуація. це бренд з трохи вищими цінами, але ця підводка якіснішою не виявилась, радше дуже навпаки.

Rude Cosmetics Gimme Shimmer - отак називається ця лінійка, я вибрала одну з них у відтінку diamond. чому вона мені не сподобалась? по-перше, дуже крупні блискітки, що осипаються і подразнюють повіку. по-друге, колір віддає жовтуватим. і третє, воно ще й не стирається! на фото є свотчі і результат після міцелярки і двофазки.

коротше, дівчата, rude cosmetics - не те, на що треба тратитись, хоча, може це тільки один такий невдалий продукт...

а ідеальну срібну підводку ще шукаю! stay tuned!

08 лютого, 2025
guildenstern
08 лютого, 2025