Мішечок чистоти
Враження від Аромасаше парфумоване "White Bloom"
А хто не любить, коли в шафі приємно пахне? У свою ж шафу я нещодавно склала і свої книжки, поки готується їм місце, тому питання приємного аромату і шафі було особливо актуальним і якраз тоді я згадала про дуже милі мішечки від MARÊVE і не помилилась!
Це саше непогано нормалізувало запах у шафі та додало свіжості. Саме заради свіжості я обрала White Bloom, адже дуже приємний білоквітковий аромат з нотами чистоти, навіть відчувається певна терпкість, саме з початку використання він дуже яскравий. Наразі мішечок у мене майже 5 місяців і аромат досі відчутний, та вже не так гучно. Також це саше досі додає свіжості атмосфері шари, хоча не так потужно, як спочатку.
Дизайн ну гарний: білий мішечок, об'ємом 25г, із надписом MARÊVE, він закритий чорною стрічкою – справжня прикраса для полиць, як у шафі, так і книжкових.
У середині є гранули, що якраз і є джерелом аромату.
До-речі, із самого початку мішечок на дотик прохолодний і трохи вологий, та з часом це втрачається, чи радше вивітрюється. Наразі це відчуття ще є, та воно слабке.
Мішечок я не часто перекладаю, і зберігаю у темному місці, можливо тому він за стільки часу ще не втратив своїх властивостей.
Загалом, досить класна та робоча штука, як аромасаше, і при цьому стильний предмет інтер'єру.
Коментарі (0)