alena.rosee

Масажна олія | Joko Blend

Починається сезон приготування до літніх спідниць та суконь, тому тут треба комплексний догляд.

Я взяла на пробу масажну антицелюлітну олійку, бо вона не має спецефектів (охолодження чи горячий ефект, бо гарячі ефекти не люблю , а охолоджуючими засобами взимку не користуюсь).

Авжеж, треба розуміти що тільки один засіб не схудне за вас (а було б прикольно 😁), чи не піде у спортзал, але як допомагаючий засіб - ця олійка супер! 🔥 Чим сподобалось - читайте далі.🫧

🌿Пакування: олія продається в пластиковій тарі з дозатором, флакон наче і зручний, але мені б хотілось більш мякий дозатор , бо коли вже трошки жирними руками хочется додати ще олійки, то натискати не дуже зручно, скользить)

🌿Консистенція: рідка масляна рідина

🌿Запах: ой дуже приємний, цитрусово- травяний, точно всім сподобається, є легкі кавові нотки.

🌿Активні компоненти:

✨Олія жожоба (Jojoba Oil) – зволожує, регулює себум і відновлює гідроліпідний баланс.
Сквалан (Squalane) – легкий компонент, який глибоко зволожує та захищає від втрати вологи.
Екстракти водоростей (Laminaria Saccharina, Fucus Vesiculosus) – стимулюють оновлення клітин, підтягують і збагачують мінералами.
Екстракт кінського каштана (Horse Chestnut Extract) – покращує мікроциркуляцію, зміцнює судини.
Екстракт кавових зерен (Coffea Arabica Seed Extract) – тонізує та освіжає шкіру.
Ефірні олії грейпфрута, мандарина, розмарину, гіркого апельсина – надають антисептичну, тонізувальну та антиоксидантну дію.
Токоферол (вітамін Е, Tocopheryl Acetate) – потужний антиоксидант, що бореться зі старінням.
Лінолева кислота (Linoleic Acid) – підтримує бар'єрні функції шкіри та зволожує.

✨Ефект:

олія чудово наноситься на шкіру та не залишає плівки чи неприємних відчуттів. З нею чудово можна робити масаж руками чи щіткою, чи ще якимись девайсами, я зазвичай роблю руками.

🔥Ще класний результат, наносити цю олію після сухого масажу щіткою. Знаю така є у джоко, в мене іншого бренду, але хочу взяти і щіточку джоко, вона наче зручніше за мою )))

🔥Результат - шкіра в супер тонусі, дуже зволожена, сяє у всіх сенсах. Але сама олійка залишає сатиновий фініш і швиденько вбирається.

При регулярному користуванні ефект дійсно є, шкіра підтягнута та виглядає дуже привабливо, пружна, якщо є розтяжки вони трошки світліють.

Мій флакончик майже закінчився, тому думаю взяти ще один))) А ви пробувати таку олійку?

09 лютого, 2025
alena.rosee
09 лютого, 2025