Mariia Braden

Мінеральний крем з термальною водою

Це моя вже друга баночка цього крему, тому я просто повинна написати відгук 🤩

Я захваті від цього крему, бо він став справжнім порятунком для моєї шкіри на холодний період року осінь-зима, бо шкіра стала сухою як тільки наступила осінь. 🍂

Сам крем є жирним, проте має ніжну текстуру, що миттєво вбирається, не залишаючи липкості або жирного блиску.

• ❗️Дуже важливо регулювати кількість крему на обличчі, і не наносити забагато.

Завдяки термальній воді та мінералам шкіра отримує інтенсивне зволоження, стає м’якою, гладенькою та наповненою здоровим сяйвом..

• Особливо подобається, що цей крем підходить навіть для чутливої шкіри – не було подразнення чи почервоніння, і це я простестила на чоловікові який має проблемну шкіру та досить алергічну реакцію на продукти догляду.

Крем чудово заспокоює та підтримує баланс вологи протягом усього дня. А ще дуже приємний натуральний склад, що робить догляд ще більш комфортним.

• Мені 1 баночки хватає на 2 місяці, бо через жирність крему його можна економно використовувати. Також, ціна є досить приємною 💚
  • ✅ Використовую щодня зранку і під базу для макіяжу.

Дуже рекомендую всім, хто шукає якісний зволожуючий крем з насиченою текстурою та корисними інгредієнтами.

Це справжній must-have для здорової та доглянутої шкіри 🤩

всім love 💕

09 лютого, 2025
Mariia Braden
09 лютого, 2025