alena.rosee

Пілінг - скатка | Shelly

Пілінг - скатка | Shelly

Всім привіт! 💕

Я перечитала багато відгуків , бо не знала, чи потрібен мені цей засіб, але спробувати було цікаво.

Але пілінг справді цікавий, сподобався, чим саме і як користуюсь - читайте далі 🫧

💕Пакування: пластиковий флакон, дозування зручне, тим паче засобу потрібно не багато на одну процедуру

💕Консистенція: рожевий гель, виглядає дуже симпатично

💕Запах: дуже приємний, косметично-фруктовий

🌿Активні компоненти: склад збагачений гліколевою, винною та лимонною кислотою, алантоїном, екстрактом граната та гідролатом троянди .

Ефект:

Пілінг не має абразивних часточок, працює як пілінг-скатка для обличчя, наносимо на чисту суху шкіру рук чи ніг, масажуємо до появи катишок, змиваємо теплою водою. (Див.фото).

💦

Мені цей засіб більше подобається використовувати для рук, я периодично роблю таке собі спа перед манікюром, тому ця скатка чудово освіжає та оновлює шкіру рук. 💅🏻

Мені підсущує добряче, тому після скатки я наношу крем чи вдягаю спеціальні зволожуючі рукавички ✨ Знаю у бренда є спеціальна маска для рук, але я поки що не пробувала.

💅🏻

Для ніг скатка також сподобалась, я нею роблю масаж і заодно вона ніжно відшелушує шкіру, готовлячи ніжки до педикюру чи просто коли між педикюрами треба освіжити шкіру.

Розходується дуже економно, приємна у використанні.

В цілому засіб сподобався, нагадує корейські скатки , тому рада що наші виробники виробляють такі цікаві продукти 💜

Ви пробували такий продукт? Можливо є ще якісь секретики використання ?

09 лютого, 2025
alena.rosee
09 лютого, 2025