Piel Cosmetics Silver Aqua Spray
Найприємніший спрей для обличчя
Дуже полюбила спрей для чутливої і сухої шкіри від Piel cosmic.
В мене хоч комбінований тип шкіри, проте зволоження звісьно ж я люблю, особливо таке ніжне і не обтяжуюче, яке дає цей засіб. Шкіра після використання неймовірно мʼяка і приємна, хоч доторкатись до неї не бажано, та дуже хочеться.
В мене в обʼємі 250 мл.
Для чого використовую спрей?
- Дозатор у спрею зручний, він приємно і рівномірно окроплює личко.
- Розпил середній, краплі не стікають з обличчя при використанні.
- Дифузний спосіб нанесення дозволяє приємно освіжити обличчя, особливо зранку обожнюю цей ефект, адже з ним легше прокидатись.
- Такий формат чудово підходить для розпилення поверх макіяжу, особливо, коли пудра лягає доволі помітно. Спрей дозволяє макіяжу краще "всістись".
- Окрім свіжості він приємно зволожує обличчя, як хороший тонер.
- Також дозволяє зекономити на використанні ватних дисків, тай часу розпилити його займає менше, ніж терти обличчя класичним форматом тонера зі спонжиком.
- Має в складі колоїдне срібло, яке багате своїми доглядовими властивостями: зупиняє розвиток бактерій, має протизапальну дію, регулює сальність шкіри, утримує вологу в шкірних покривах.
Враження від використання я отримала позитивні:
- Ніжне зволоження, без відчуття липкості чи сальності. Не часто подібний формат так добре зволожує, ті ж термальні води можуть викликати стягнення, але спрей-тонер діє навпаки і знімає будь-який дискомфорт. Тому я віддаю перевагу тепер йому.
- Також приємно отримати свіжість цього аерозольного розпилення в добавок.
- Шкіра приємна, шовковиста, заспокоєна і дуже гладенька.
- Запаху з бутилочки я практично не відчуваю. При розпилення тим паче ніякі аромати не бʼють в ніс.
Класний зволожуючий спрей і на мою думку він підійде будь-якому типу шкіри. Зробить шкіру ніжною і додасть базового зволоження. Дуже подобається, як засіб виконує свою роботу, тому з впевненістю рекомендую спробувати.
Коментарі (0)