Аna

Палетка для контурингу 001 Gosh Copenhagen Contour Strobe Kit після року використання

Палетка для контурингу 001 Gosh Copenhagen Contour Strobe Kit після року використання

Палетку розглядаю виключно як продукт щоденного користування, для ледь помітних нюдових макіяжів.

У мене відтінок 001 Light. Маю світлу шкіру, яка погано бере засмагу. Загалом я обрала підходящу палетку. Але все одно до неї багато питань.

Неоднозначний продукт:

- Слабо пігментований, але для домашнього використання вважаю, що це добре.

- Не дуже холодний, має червонинку в кольорі. Мені це незручно, бо для корекції хочеться більш прохолодний відтінок тіні.

- Погано берется на пензлик. Маю універсальну синтетику.

Решта характеристик задовільні - добре тушується, неможливо наставити плям, нашаровується. Я пристосувалася наносити цей колір в проміжну зону між рум'янами і скульптором. Там теплий відтінок виглядає більш-менш нормально.

Свотчі зліва направо: скульптор, бронзер, хайлайтер і рум'яна:

Досить симпатичний:

- дає тонке делікатне покриття світлій шкірі,

- освіжає, створює ефект торкання сонячних променів,

- добре набирається, швидше витрачається.

Бронзер буду хвалити. Бо колір добре збалансований, адекватно-теплий, має навіть якусь зеленинку, що дуже пасує моїй шкірі. Пігментація трохи краща, ніж у скульптора, тому треба не 10 шарів, а 2-3. Добре набирається синтетичний пензлем - імітацією кози. От чого скульптор таким не зробили? ..

Не хочеться вже зовсім топити цей продукт. Але мені цікаво, кого освіжає і молодить жовто-бежево-помаранчевий колір? У якої людини природний рум' янець такого кольору?..

Для мене це абсолютно зайвий колір. Його не видно ні на шкірі, ні на свотчах. Вище дала додаткове фото хайлайтера і рум'ян. Впевнена, що вам їх важко побачити на шкірі, так само як і мені. Він не дає свіжості, бо надто блідий. Навіть шимер в ньому не видно на шкірі. В цей рефіл можна було б покласти щось дійсно корисне. Я іноді підтушовую цим кольором тіні на повіках. Просто тому, що він є, а не тому, що ідеально для цієї задачі підходить. Для чого він підходить, я так і не зрозуміла.

Це те, заради чого дійсно варто було придбати цю палетку:

- вкрай делікатне сяйво, дуже таке люблю для повсякденного макіяжу,

- дуже тонкий помол без жодної помітної блискітки,

- класно набирається на пензлик,

- чудово пасує світлій шкірі, бо має ледь-помітний рожевий відтінок.

Хайлайтеру аплодую стоячи. Нагадаю, що він дуже делікатний, але я саме таке і шукала. Він класно виглядає і на скулах, і на повіках, і на ключицях. Навіть просто на тіло його можна нанести пухнастих пензлем, теж буде гарно. Ним класно робити об'ємне повіко в маткових макіяжах - і сяйво є, і естетика матового макіяжах не порушена. Прихильниками сяйва, що видно з космосу, може і не сподобається. Але я за скромні макіяжі, тому просто в захваті.

1. Це палетка саме для щоденного використання, коли люди бачать вас майже впритул. Для такого макіяжу якраз і потрібні слабка пігментація, ледь помітне нанесення і можливість трохи нашарувати при відсутності навичок. Але якщо вам працювати на камеру, чи при слабкому вечірньому освітленні, то варто підсилювати яскравими кремовими продуктами.

2. Геніальний хайлайтер! Тонкий, ніжний, делікатний і неочевидний. І поруч – досить незрозумілі рум'яна.

3. Класне пакування - міцне, добре закривається. Хоч і без дзеркала, зате палетка досить легка, зручно брати з собою. Продукту досить багато. Трохи подряпалася з часом, бо іноді ношу з собою.

4. Кольорова гамма, на мій погляд, підійде тим, хто обирає світлі рожеві або нейтральні підтони тональний кремів без жовтизни. Крім рум'ян. Незрозуміло, чи вони взагалі підійдуть комусь, чи ні. І ще незрозуміло, чому скульптор такий дивний - теплуватий, з червонястим підтоном. Але загалом виглядає непогано.

Палетка для мене досить суперечлива. Непогана якість проти чудирнацької колористики. Суперський хайлайтер проти дивних рум'ян. Скульптор, який ледь набирається, проти бронзера, який трохи пилить. Даю фото при різному освітленні, щоб вам було легше зорієнтуватись при виборі.

Загалом про придбання не шкодую. Але довелося докупити окремо рум'яна людського кольору і кремовий пігментований скульптор. Своїм подругам я, мабудь, таке б не порадила. Планую виколупати ті рум'яна і покласти туди інші. Або другий скульптор, більш холодний. Тоді палетка стане для мене збалансованою. Якби я знала, що будуть потрібні такі дикі танці з бубном, я б її не купувала. Хіба що заради хайлайтера і бронзера...

10 лютого, 2025
Аna
10 лютого, 2025