Сухий ш ампунь "Об'єм" EnJee: чому він найкращий
Дівчата, беріть каву та еклер! Букв буде багато)).
Розповідь про цей шикарний продукт почну здалеку, приблизно за дев’ять років до сьогоднішнього дня. Тоді моя дочка пішла у перший клас дуже престижної у нашому місті школи. Мами у цій школі були одна одної кращі, бо більшість з них були дружинами досить багатих людей.
Вони заходили до холлу школи, звякаючи ключами від якісних авто, цокаючи підборами брендових туфель і розповсюджуючи навколо себе аромати Монталя (про один з них можна почитати тут https://club.makeup.com.ua/post/65221/), Москіно (тут https://club.makeup.com.ua/post/65484/), Байредо ітд. Звісно, мені теж хотілося бути такою гламурною мамою.
Я вставала на годину раніше, щоб помити голову, висушити її та зробити стильну укладку, щоб правильно «вписатися» у парад моделей, який відбувався у холлі школи кожного дня. І якщо о теплій порі року цей фокус мені вдавався, то взимку я натурально не встигала нормально висушити волосся, і вибігала з дому з напівмокрою головою. Схопивши пару разів жорстоку застуду, я зрозуміла, що мені потрібен сухий шампунь.
Які сухі шампуні я встигла перепробувати?
У мене на поличці перебувало безліч сухих шампуней. Це був і шампунь від Avon, який надавав волоссю свіжий запах, але геть не було від нього такого жаданого для мене об’єму. Це була німецька Isana (раніше непогано, але після ребрендингу зіпсувалася), і відомі всім шампуні Got2b, які теж розчарували.
Доленосна зустріч з EnJee
І ось я зустріла його! Він випадково попався мені на очі на сторінці мейкапу. У косметичних магазинах мого міста (принаймні тих, де я буваю) марки EnJee нема. Скажу чесно, спершу мене привабило веселе стильне пакування. Люблю таких дівчат у стилі моделей PinUp, гарних і задорних, яким ніби все вдається.
Хор оші результати сухого шампуню EnJee "Об'єм"
Результат перевершив мої очікування. Після пари розпилень сухого шампуню від EnJee моє волосся стало розсипчастим і об’ємним, саме таким, яким я його хотіла бачити.
Дівчата, я нікого не агітую, ми всі різні, але для мене саме EnJee "Об'єм" (інші від марки я так і не спробувала – купую завжди тільки його) став тим найкращим, коли вже й шукати більше нічого не хочеться.
Чому він мені так подобається?
Ну, перш за все результатом. ТАКОГО об’єму мені не давав жоден шампунь.
По-друге, мені подобається, що він легкий у користуванні. Мене завжди дратував той білий порошок, який залишали на моєму волоссі інші сухі шампуні. Завжди було важко його вичесати, особливо вранці, коли не можна витрачати жодної зайвої хвилини. Я завжди боялася, що не зможу вичесати весь порошок, і потім з’явлюся на людях із цим «борошном» на волоссі.
Так от, у EnJee "Об'єм" при розпиленні білих хлоп’їв майже нема. Тому я спокійно розпилюю його на волосся, пару хвилин тру голову рушником, а потім просто спокійно розчісую волосся.
І отримую чудовий результат.
Інгредієнти "Об'єм" EnJee: екстракти лікарських рослин
Ідеальність цього шампуню полягає у його формулі: він містить рисовий крохмаль (натуральний і без тальку), що чудово поглинає шкірний жир; та порошок кропиви, який дезодорує волосся, створюючи відчуття щойно вимитої чистої голови. Освіжаючий аромат берези, хмелю та хвоща доповнює формулу.
Зараз я завжди стежу за тим, щоб під рукою було дві баночки сухого шампуню EnJee. Одна стоїть у мене вдома, а інша «живе» у квартирі мого коханого. Весела дівчина на упаковці радує його око, поки мене немає поруч.
Недоліки сухого шампуню "Об'єм" EnJee
Ціна може здатися вищою за середню. І закінчується він у мене доволі швидко. Це єдиний мінус, який можу йому закинути. Але я більше користуюся ним у холодну пору року, коли мити голову перед виходом на вулицю проблематично. Влітку ж частіше мию волосся звичайним шампунем і спокійно виходжу з дому з вологим волоссям. Тож не розорюся)).
А мій перукар нарешті має привід мною пишатися!
Коментарі (0)