Iryna_beauty

Не користуєтесь Schauma бо вона дешева? А от і даремно!

Раніше я не звертала увагу на шампуні від Schauma, бо вони дешеві. Як дешеві, то значить погані, думала я і не купувала їх. Але потім побачила цей шампунь в рекомендаціях дівчат блогерів по волоссю і спробувала. Вже брала 2 рази і буду брати ще)

Відразу скажу, що цей шампунь не всім підійде, тому що шкіра голови у всіх різна і тому потреби також різні.

Якщо у вас сухий тип шкіри голови, ви миєте волосся раз в 4-7 днів, цей шампунь просто вам не потрібний, він буде агресивним, буде сушити шкіру голови, може викликати подразнення чи лупу. А от тим, хто має жирний тип шкіри голови ( миє волосся кожного дня чи через день) я рекомендую придивитись до цього шампуню.

• Шампунь бюджетний - до 100 грн
  • Має великий об'єм - 400 мл
  • З хорошим складом
  • Без силіконів
  • Приємний трав'яний аромат
  • Густа перламутрова консистенція

Шампунь добре промиває моє волосся, не забирає об'єм, не сушить шкіру голови і волосся, не викликав в мене лупу та подразнення шкіри голови. ( В мене жирний тип шкіри голови, волосся я мию кожного дня)

Підсумую: це хороший шампунь для жирного типу шкіри голови, мені він підійшов, купую вже вдруге і буду брати ще. Це не улюблений мій шампунь, але він мені також подобається.

10 лютого, 2025
Iryna_beauty
10 лютого, 2025