alena.rosee

Розкішне зволоження шкіри | BioSelect

Всім привіт! 💕

В мене було декілька засобів бренду BioSelect, але саме крем для обличчя не пробувала, тільки олійку, тому було цікаво спробувати, тим паче відгуки хороші на цю продукцію. 🌿 Я обирала між кремом для сухої та чутливої шкіри з ромашкою та цим - для комбі та жирної шкіри з виноградом, обидва креми містять диктамелію, але в мене була дилемма , бо тип шкіри нормальний. 🤭 Я подумала , що той що для сухої шкіри можливо буде заважким для шкіри, тому обрала той що для комбі . Чим сподобався- читайте далі 🫧

Пакування: можете подивитись на відео повне пакування, але виглядає дуже достойно.

Фірмова коробка, є величезна інструкція на різних мовах, сама баночка зроблена зі скла, має масивну кришечку.

Дизайн гарний, лаконічний, для органічної косметики ідеальний.

🌿Консистенція: крем світло-бежевого кольору та має глянцеву текстуру і досить поживну, якщо набирати з баночки, але на шкірі не відчувається плотним (про це далі).

🌿Запах: як у багатьох засобах Біоселект, аромат натурально-травяний, приємний, не дратує , не заважає.

Активні компоненти:

Склад у крема дійсно багатий на рослинні масла та екстракти.

🌿

Salvia Officinalis (Sage) Flower/Leaf/ Stem Water*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glyceryl stearate citrate, Helianthus annus (sunflower)seed oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Glycerin*, Cetearyl Alcohol, Sesamum Indicum(Sesame)(Seed) Oil*, Olea Europaea (Olive) Fruit oil*, Oryza Sativa Starch, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Vitis vinifera (Grape) (Fruit) Extract*, Origanum Dictamnus Flower/Leaf/ Stem Extract*, Aqua (Water), Bisabolol, Sodium Hyaluronate,Sodium carboxymethyl betaglucan, Microcrystalline Cellulose, Cellulose Gum, Tocopherol, Sodium Stearoyl Lactylate, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Dehydroacetic acid, Benzyl Alcohol, Citric acid

🌿

💦Крем має гарні зволожуючі властивості завдяки гіалуроновій кислоті та поживним рослинним оліям.

✨Антиоксидантні та антивікові властивості дають екстракт винограду, оливи (диктамелія) та розмарину.

🫧Релакс заспокійливий ефект для чутливої шкіри завдяки гідролату шавлії та бісабололу.

💐Інші цінні інгредієнти насичують шкіру корисними компонентами, підтримують тонус та живлення шкіри.

✨Ефект:

Крем спочатку здається густим та поживним , але коли починаєш наносити його на обличчя, то він швиденько вбирається, не залишаючи масного фінішу.

💐

Фініш у крему сатиновий, оксамитовий.

🌿

Він комфортно носиться весь день, з цим продуктом шкіра має достатнього зволоження, не має зайвої жирності, з тональними засобами крем чудово дружить, пудра, тон чи консилер наносяться на нього, як на добре зволожуючі базу просто відмінно .

👍🏻

Завдяки розмарину - тут ще й антибактериіальний ефект, тому крем бореться з дрібними недоліками, якраз допоміг мені трошки вирівняти тон та заспокоїти шкіру після агресивого пілінгу.

🌿

При постійному користуванні не провокує нових висипиі чи покраснінь, навпаки шкіри з ним свіжа та оксамитова.

🍇

Вистачить такої баночки надовго, бо крем розходується економно.

Думаю цей крем - ефективне вкладення в гарний настрій та стан своєї шкіри. 🤩

З цим кремом мені все ж таки прийшлов семпл іншого , крему з ромашкою, який я думала взяти, я його спробувала .

Крем , хоч і для сухої шкіри, має такую ж консистенцію, тобто він густий, але фініш залишає не жирний.

Має аромат ромашкового гідролату, але на шкірі майже не відчувається.

Семпла мені вистачило на 3 рази, цей крем показався по максимуму комфортним для шкіри, з ним шкіра має шикарне зволоження та живлення, також ей кремчик заспокоює дрібні подразнення.

🤩

Цікавий варіант, тому хто шукає крем саме з супер заспокійливим для шкіри ефектом, рекомендую придивитися до цього продукту.

10 лютого, 2025
alena.rosee
10 лютого, 2025