Mariia Braden

Палітра коригуючих засобів для обличчя

Дуже довго хотіла спробувати цю палетку, тому читайте мій детальний опис на палетку 01 light 🐠

Кольори:

• Світло-бежевий (нейтральний) – ідеальний для маскування недоліків, висвітлення під очима.
  • Жовтий коректор – ефективно нейтралізує синці під очима, додає шкірі свіжий вигляд.
  • Персиковий коректор – допомагає прибрати темні кола та тьмяність, особливо на світлій шкірі з холодним підтоном.
  • Світлий бежевий із теплим підтоном – використовується для приховування почервонінь або створення природного контуру.
  • Середньо-бежевий (нейтральний відтінок) – підходить для легкого контурингу або корекції почервонінь.
  • Темно-бежевий (теплий контурний відтінок) – використовується для моделювання обличчя або для створення природних тіней.

Самі коректори напівматові, вони не містять блиску, тому виглядають досить природно. Продукт добре тримається ~5 годин, але вимагає закріплення пудрою, інакше може збиратися у складках шкіри, особливо під очима.

• ⚠️ Увага , обовʼязково дуже добре зволожуйте обличчя перед тим як наносити ці консилери.

На сухій шкірі може підкреслювати лущення, тому важливо попередньо добре зволожувати обличчя. Я перший раз недостатньо нанесла крему під очима, тому не вийшло нормальне перекриття, треба бути уважним с цим.

Плюси:

• Може маскувати синці, почервоніння та інші невеликі недоліки.
  • Можна використовувати для контурингу та освітлення. Я активно користуюсь персиковим, жовтим, та темно-бежевим відтінком.
  • Компактний формат, зручно носити з собою, або брати у короткі подорожі.

😿Мінуси:

• Дуже щільна текстура, яка може підкреслювати сухість шкіри. Не підходить для сухого типу шкіри 100%. Якщо ви звикли користувались більш рідкими консилерами, то цей варіант вам не підійде.
  • В мене довгі нігті, тому складно відкрити.
  • Потребує ретельного розтушовування, особливо темніші відтінки. Може скочуватися в складках, якщо добре не розтушувати та не зафіксувати пудрою.

Самі корегуючі консилери добрі, і це хороший варіант для власниць світлої шкіри як в мене. Палетка універсальна, допомагає вирівняти тон, приховати недоліки та створити легкий контуринг. Проте дуже важливо враховувати, що продукт досить щільний і може виглядати важким на сухій шкірі. Думаю що підійде для комбінованої та жирної шкіри.

Якщо дуже добре зволожувати шкіру то продукт виглядає супер.😎

всім love 💕

10 лютого, 2025
Mariia Braden
10 лютого, 2025