Кислотний пілінг для шкіри голови від Joko blend
Обов'язковий етап очищення шкіри голови, який частіше всього пропускаємо
Шкірі голови теж потрібен догляд та глибоке очищення. У цьому мені допомагає пілінг. Я давно і регулярно використовую такі засоби. Нещодавно я познайомилася з класичним пілінгом від бренда Joko blend
https://club.makeup.com.ua/post/65565/
Але бачила, що в лінійці є ще й кислотний пілінг. Вирішила їх порівняти.
Головна відмінність від класичного пілінга - це те, що цей пілінг не має абразивних часточок солі. Він виключно кислотний, що робить його ще кращим, ніж попередній, особливо для тих хто має дуже чутливу шкіру голови. Кислоти, що входять до складу пілінгу, забезпечують м'яке відлущування, дбайливо доглядаючи за шкірою голови і видаляючи надлишки себуму та ороговілі клітини.
Пілінг представлений у зручній тубі з носиком-дозатором, що полегшує процес нанесення. Консистенція густа - це прозорий гель, який легко розподіляється по шкірі голови. Подобається, що він не розтікається при нанесенні.
Аромат приємний, мені відчуваються трохи трав'янисті ноти. Він ненав'язливий, після змивання не залишається
Ще одна відмінність це етап нанесення. Класичний пілінг треба наносити вже на вимите вологе волосся, а потім нанести маску або кондиціонер. Кислотний пілінг треба наносити до миття на сухе волосся, а потім вже робити всю процедуру миття волосся.
Після нанесення залишаю пілінг на 5-10 хвилин, змиваю теплою водою і промиваю шампунем один раз, щоб не пересушити шкіру голови. Таким пілінгом я користуюся один раз на тиждень.
Пілінг мені подобається, він делікатно очищує шкіру голови. Не викликає зуд або печіння. Після пілінгу дуже приємні відчуття. Легкість, свіжість. Дійсно волосся більш об'ємне після висихання, повільніше стає жирним. Порівнявши два засоби можу сказати, що по ефекту вони однакові, зі своїми функціями справляються відмінно. Відмінність тільки у нанесенні і консистенції засобів. Тут ви вже можете обрати собі саме той засіб, який для вас буде зручнішим.
Коментарі (0)