Hand cream Crema de manos
Зволожуючий крем для рук
Отримала ще у новорічних подарунках від подружки такій крем для рук та нарешті почала користуватись. Я відношусь до тих людей, кому ніколи не бувають зайвими такі засоби, особливо милі маленьки кремчики, які можно положити в сумочку чи взяти з собою на роботу, щоб доглядати за ручками впродовж дня після контакту з водою.
Hand cream Crema de manos - це зручний формат крему для рук у об'ємі 50 мл. Знаходиться у пластіковій тубі чорного кольору з симпатичними узорами з квітів. Виглядає дуже естетично. Всередині крем був запаяний - тож я точно знаю, що нихто до мене його не відкривав) Аромат дуже легкий, ніжний, солодкувато-пудровий, квітковий. Текстура крему легка, швидко впитується в шкіру та не залишає неприємної плівки на поверхні. Крем не вирішіть серйозних промлем зі шкірою, але чудово підходить для денного догляду, робить ручки м'якими, гладенькими, зволоженими та доглянутими. Окремо хвалю за дуже ненав'язливий аромат-це дуже сподобається тим, хто не любить яскраві віддушки у доглядових засобах. Користуюсь із задоволенням!
Люблю своїх подруг за те, що добре знають мене та мої смаки)
Коментарі (0)