getejra

Сонцезахисний крем для обличчя з пребіотичним комплексом

У мене закінчився мій денний доглядовий крем з SPF20 і на заміну йому я вирішила взяти з SPF30, так як вже йде до весни та тепла, день ставатиме довший і сонечко виходитиме частіше. Користуюсь вже кілька тижнів і маю лише найприємніші враження про нього.

Тюбик з кремом додатково розміщений в картонній фірмовій упаковці виробника, де зазначена вся необхідна інформація про продукт.

Все почалось з тонера-міста, тепер я маю ще гель-сироватку та крем з спф. Сироватку можна використовувати як монопродукт, без закриття кремами, тому мені подобається використовувати її саме під крем з спф.

Сам крем (50 мл) знаходиться у пластиковій непрозорій тубі, має захисну мембрану з фольги, кришка фліп-топ.

Засіб вирізняється легкою ламелярною структурою та захистом від UVA, UVB, HEV випромінювання. Формула косметичного засобу із сучасними фільтрами Uvinul A plus B та Tinosorb М, які запобігають фотостарінню та сонячним опікам епідерміса, забезпечують захист від ультрафіолетових променів. Також склад крему збагачений активними компонентами, які зберігають оптимальний гідробаланс шкірного покриву, заспокоюють і пом'якшують його.

Склад: Aqua, Propanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Squalane, Decyl Glucoside, Propylene Glycol, Inulin, Yogurt Powder, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Allantoin, CO2 Camellia sinensis Extract, Sodium PCA, Sodium Lactate, Fructose, Glycine, Niacinamide, Urea, Inositol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Panthenol, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Parfum, Triethanolamine, Disodium EDTA

💙натуральний зволожувальний фактор Aquaderm® SP підтримує гідратацію шкірного покриву та запобігає його зневодненню;
💙 СО2-екстракт алое виконує зволожувальну, протизапальну, заспокійливу й антиоксидантну функцію;
💙 олія рисових висівок чинить регенерувальну і пом'якшувальну дію;
💙 пребіотичний комплекс Yogurtene Balance містить інулін та йогурт для відновлення природного балансу шкіри.

Має комфортну і насичену консистенцію, яка легко розподіляється: щільний, але не жирний. Гарно поглинається шкірою за 5-10 хвилин, не залишає після себе жирного блиску. Аромат травяний з кремовими нотками. Легко змивається звичайною пінкою для вмивання.

На обличчі розподіляється дуже легко, не потребує додаткового розтирання. Після себе не залишає білих смуг. На шкірі абсолютно не відчувається після нанесення, живлення достатнє. Жодних реакцій в мене не викликав.

Головний плюс для мене, що він поєднує властивості денного та сонцезахисного крему.

Підсумовуючи: гель-сироватка та сонцезахист від Soika чудово працюють в тандемі та не обтяжують шкіру.

11 лютого, 2025
getejra
11 лютого, 2025