Katerynka

Versace Bright Crystal Parfum

Versace Bright Crystal Parfum

Ура! Мені вдалося роздобути новинку минулого 2024 року — Versace Bright Crystal Parfum. Буквально днями я писала про його рідного старшого брата (https://club.makeup.com.ua/post/64732/), який у мене в фаворитах. Та що ж являє собою новинка?

Ароматична піраміда (всюди в інтернеті заявлена трохи інша піраміда. Кажуть, що вона дещо не вірна, тому показую ту, що заявлена на самому пробнику, зі своїм перекладом):

Верхні ноти
Юзу, гранат, карамелізовані червоні фрукти, акорд льоду

Ноти серця
Гельветолід, квітка лотоса, магнолія, півонія

Базові ноти
Амбер Вудс, Акажу (червоне дерево), Амброкс® Супер, Мускус

Скажу одразу: я дуже чутлива до амброценіду, і в більшості випадків, якщо він є в парфумах, я чую тільки його. Багато хто писав, що він присутній і тут, але для мене, на диво, у цьому ароматі він добре замаскований — ледь відчутний та загалом не псує композицію. Робить аромат більш інтенсивним. Але, на мою думку, не таким освіжаючим.

За моїми відчуттями, Versace Bright Crystal Parfum більше схожий на Bright Crystal, ніж на Bright Crystal Absolu, через крижаний акорд. В Absolu замість нього є акватичні ноти — вони теж дуже приємні, але саме нотка льодяної свіжості для мене цікавіша. Я відчула її одразу, навіть не дивлячись на піраміду. А ось заявленої карамелі не почула — загалом композиція залишилася доволі впізнаваною.

Проте, мій чоловік, який ще більш чутливий до амброценіду, не оцінив цей аромат. Та й мені він не те що не сподобався, скоріше спокійно до нього відношусь. Але порінюючи з двома попердніми поставила б його все ж на третє місце після Absolute. Флакон, навіть якби я і не мала оригінального Bright Crystal і мініатюри Absolute все одно не захотіла б. Бо не відчуваю в ньому той свіжості, за яку люблю перші два кристалики. ❤️
Отже, якщо ви чутливі до АД, то будьте обережні, та все ж є шанс що ви з ним можете потоваришувати. А ось якщо вам комфортно з цією нотою, то любителям інтенсивних ароматів варто звернути увагу! 😊

11 лютого, 2025
Katerynka
11 лютого, 2025