Ірина_make& healthy

В пошуках ідеального сонцезахисту ---Innoaesthetics spf50 --фото на шкірі

Спробувала уже чимало санскрінів для обличчя, адже у мене схильність до пігментації. І цього разу вирішила спробувати новий формат, не корейський і з дорожчого сегменту. Так, щоб не лише від сонця захищав, але й виконував функцію денного крему.

Обрала для себе Sun Defense Innoaesthetics.

Innoaesthetics Inno-Derma Sun Defense Spf 50 - іспанський бренд професійної косметики, що має хороші відгуки. Цей крем запобігає фотостарінню та має ступінь захисту spf50. Ще виробник стверджує, що він не тільки запобігає пігментації, але й освітлює наявні пігментні плями.

Він буває у двох форматах. Для сухої шкіри та для жирної. Я обрала для сухої.

Так, як я обрала для сухої шкіри, цей санскрін середньої жирності, доволі щільний по консистенції. При нанесенні залишає невеликий блиск. Це створює ефект сяяння шкіри. Трохи білить при нанесенні, проте недовго, швидко поглинається шкірою ( фото додаю). Мені сподобалося те, що він не надто рідкий. Можна гарно нанести і побачити де ще потрібно додати. Зустрічала санскріни настільки рідкі, що сумнівалась у їхньому захисті від сонця. Після 5-10 хвилин після нанесення, мені подобається як виглядає обличчя, свіжим та зволоженим. Наношу тональний крем легкими рухами. Якщо дуже сильно розтерти, то буде скатуватись. Це біда усіх санскрінів, проте треба розуміти, що він мусить залишати такий ефект для захисту. Тому наному точковими рухами тональний крем і все добре.

У складі крему антиоксиданти та олія ши (каріте), гарно живить шкіру, не викликає стягнутості шкіри та створює ефект еластичності. Жодних алергічних реакцій чи чогось подібного не викликав.

Ціна вища середної, проте вистачить крему надовго, адже тюбик 60g. Крем, хороший і по складу і по відчуттям, ціна виправдана. Якщо хочете ще більш матовий фініш, можна обрати у форматі для жирної шкіри.

11 лютого, 2025
Ірина_make& healthy
11 лютого, 2025