Делікатний гель для вмивання
Враження від Round Lab 1025 Dokdo Cleanser
Я навіть не помітила, як назбирала пробників цього гелю для вмивання, і тепер активно використовую його) у мене є пробники об'ємом 2мл і 3 мл, це зручний формат для знайомства.
Отже, з самого початку мене дуже здивувала консистенція гелю, вона кремова, наче легка та при цьому досить концентрована, така гладенька. Запаху як такого немає, є легка технічна віддушка.
Піниться гель добре, піна утворюється дрібна, така гладка, щоб вмитись її загалом вистачає. Вмивання з цим гелем виходить таке ніжне, засіб делікатний, м'яко очищає обличчя. Після вмивання немає відчуття сухості, стягнутості чи подразнення, навпаки – шкіра м'яка та ніжна. При цьому очищення помітне навіть на порах, вони чисті, світлі.
У складі є м'які ПАР, гліцерин, лимонна кислота, зволожуючі компоненти, алантоїн, пантенол, морська вода, олія ромашки, гіалуронова кислота, цераміди, глутамінова кислота, амінокислоти, технічні компоненти, консерванти.
Я додала цей гель в ранкову та вечірню рутини і бачу, як шкірі підходить таке делікатне вмивання. До-речі, витрата також приємна, адже зовсім трішки засобу вистачає, щоб утворилась пінка) тож дякую дівчатам Олена Романюк і Ta_nyaaaaaaa за пробники та забезпечення моєї шкіри м'яким вмиванням❤️.
Коментарі (0)