Yana_Pa🫧

Відновлення тонусу Venomag Бішофіт Mg

🫧Під час вагітності зіткнулася із проблемою набряку ніг, з того часу вже пройшло 2,5 років, а проблема нікуди не поділася 🤯.

Замовила цей гель в надії, що він допоможе трохи виправити ситуацію.

Прийшов він у досить презентабельному вигляді - картонна коробка, всередині інструкція і сама туба з гелем.

Консистенція рідкувата, гелева ( і я б сказала трохи «соплива»😂) думаю, це через екстракт водоростей у складі.

Так як склад аналізувати я не вмію, то попросила ШІ і ось що він написав :

Склад цього засобу досить цікавий і містить компоненти, які можуть допомагати при втомі ніг, набряках і варикозному розширенні вен:

• Magnesium Chloride – магній може мати розслаблюючий ефект на м’язи і покращувати кровообіг.

• Aesculus Hippocastanum Extract (екстракт кінського каштана) – один із найпопулярніших компонентів у засобах від варикозу, оскільки зміцнює стінки судин, зменшує запалення і набряки.

• Laminaria Digitata Extract (екстракт ламінарії) – містить мікроелементи, що можуть покращувати мікроциркуляцію.

• Menthol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Mentha Arvensis Herb Oil – дають охолоджувальний ефект, що знімає втому та важкість у ногах.

• Niacin (вітамін B3) – покращує кровообіг і сприяє відновленню шкіри.

• Glycerin, Xanthan Gum, Propylene Glycol – допоміжні компоненти, які зволожують і допомагають засобу краще проникати в шкіру.

Мої враження досить позитивні, хоча є і один значний недолік ( про нього в кінці).

Після нанесення відчувається легенький холодок і ногам стає справді легше. Так як набряки в мене не постійні, а тільки, коли сильне навантаження на ноги, то не можу сказати, що їх стало менше. Але те що у моменті він допомагає - це факт 👌🏻.

А зараз про мінус.

В побічних діях є пункт, що при гіпер чутливості шкіри може виникати почервоніння і свербіж.

Це зі мною і сталося. Якщо я наношу гель на щиколотки, шкіра спочатку трохи поколює, а потім червоніє і свербить.

Але чомусь такої реакції немає коли наношу на стопи 🦶( можливо шкіра там менш чутливо). Тому моє використання цього гелю більш локальне.

А от для чоловіка цей гель підійшов повністю і він задоволений.

Чи повторю покупку, думаю що так. Бо навіть наносячи на стопи я відчуваю полегшення 🤗.

11 лютого, 2025
Yana_Pa🫧
11 лютого, 2025