Дуже вигідно виловила купу догляду
Nicific
Раніше я вже розповідала і хвалила тонер цього бренду і він в мене майже закінчився тож вирішила заздалегідь поповнити запаси, а це зробити було складно 🥲
Тонера в наявності не було майже ніде, а якщо десь і знаходила то за 1500 грн, а я купувала за 600 грн — як на мене то різниця величезна тож продовживши пошук я все ж знайшла 🔥
Але сам тонер купити не вийшло, бо була можливість купити лише цілий набір 🔥
Пакування дуже приємне і має гарний вигляд, також на упаковці є етикетки, які вказують що це оригінал
NACIFIC Uyu Cream Toner
Якщо порівнювати з тим тонером, яким я користувалася раніше, то можна побачити що трохи відрізняється, але мені сказали що такий мені теж підійде
Nacific Uyu Cream Toner — це тонер, розроблений для зволоження та живлення шкіри, який доповнює ефект зволоження після очищення
Основні характеристики:
- Основні інгредієнти: У складі тонера є молочні пептиди та різні рослинні екстракти, які допомагають відновити водний баланс шкіри та заспокоюють її, зменшуючи почервоніння та подразнення
- Зволоження та живлення: Цей тонік має м'яку текстуру, яка інтенсивно зволожує шкіру, готуючи її до подальшого нанесення кремів або сировато, він зберігає шкіру зволоженою та м'якою протягом тривалого часу
- Підходить для чутливої шкіри: Тонер не містить агресивних інгредієнтів, таких як алкоголь або ароматизатори, що робить його ідеальним для чутливої шкіри, яка легко подразнюється
Після нього шкіра стає м'якою, свіжою і зволоженою.увати після очищення шкіри, як перший крок у догляді за шкірою
Його можна наносити за допомогою ватного диска або безпосередньо руками, рівномірно розподіляючи по обличчю
NACIFIC Uyu Cream Ampoule
NACIFIC Uyu Cream Ampoule — це сироватка (ампульний засіб), яка забезпечує інтенсивне зволоження та живлення шкіри, одночасно підтримуючи її здоров'я
Основні характеристики:
- Інгредієнти: Як і в інших продуктах лінії Uyu, основними інгредієнтами є молочні пептиди, які допомагають відновлювати вологу в шкірі. Також в складі можна знайти екстракти рослин, що зменшують подразнення і запалення, зберігаючи шкіру зволоженою і свіжою
- Інтенсивне зволоження: Ампула надає глибоке зволоження шкірі, живлячи її та запобігаючи втраті вологи, тож вона чудово підходить для сухої або зневодненої шкіри, допомагаючи покращити її текстуру та еластичність.
- Підходить для чутливої шкіри: Як і інші продукти цієї лінії, ампула містить м'які інгредієнти, які підходять для чутливої шкіри, знижуючи ризик подразнень
- Легка текстура: Ампула має легку, але ефективну текстуру, яка швидко вбирається в шкіру, не залишаючи жирного або липкого відчуття
Використання:
Ампулу можна застосовувати після очищення і тонізації шкіри
За допомогою кількох крапель потрібно рівномірно розподілити засіб по обличчю, щоб досягти найкращого ефекту
Рекомендується використовувати ампулу перед нанесенням крему для забезпечення глибокого зволоження та живлення
Цей продукт є чудовим доповненням до зволожуючої рутини догляду за шкірою, особливо для тих, хто має суху або зневоднену шкіру, що потребує додаткового догляду
Швидше за все віддам цю сироватку сестрі бо в мене вже достатньо засобів для зволоження
Nacific Uyu Cream
Nacific Uyu Cream — це корейський зволожуючий крем, який призначений для глибокого зволоження та живлення шкіри
Його формула розроблена для чутливої шкіри, тому він має заспокійливі властивості, допомагаючи зменшити подразнення
Основні характеристики:
- Основні інгредієнти: Крем містить молочні пептиди, які відновлюють водний баланс шкіри, а також різні рослинні екстракти, що допомагають зберегти гідратацію та підвищити еластичність шкіри
- Гідратація та живлення: Крем має легку текстуру, яка не залишає жирного сліду, але водночас ефективно зволожує шкіру, підтримуючи її зволоженою протягом усього дня
- Підходить для чутливої шкіри: З формулою без ароматизаторів і шкідливих хімічних речовин, крем підходить для людей із чутливою або схильною до подразнень шкірою
- Для сухої та нормальної шкіри: Крем особливо підходить для шкіри, схильної до сухості, оскільки він допомагає відновити водний баланс і запобігає втраті вологи
Використовувати його можна як вранці, так і ввечері
Крем має приємну консистенцію, але надто жирну, проте добре вбирається в шкіру, не створюючи відчуття тяжкості
І тут я вже навіть, і не знаю, для мене він надто важкий і жирний, а з другого боку зараз лютий і сильні морози і мій теперішній крем Pyunkang Yul Calming Moisture Barrier Cream https://club.makeup.com.ua/post/59084/ не справляється з зволоженням
NACIFIC Phytoniacin Brightening Kit
Набір Nacific Phytoniacin Brightening Kit містить кілька засобів для освітлення та вирівнювання тону шкіри
Засоби:
Brightening Toner (30 мл / 1.01 fl. oz.) – допомагає освіжити шкіру, містить екстракти бамбука та ніацинамід
Brightening Essence (10 мл / 0.34 fl. oz.) – зволожуюча есенція для сяйва, містить ніацинамід і рослинні екстракти
Brightening Tone-Up Cream (10 мл / 0.67 fl. oz.) – крем із тонувальним ефектом, також містить ніацинамід та екстракти бамбука
Brightening Em Soap 30 г — мило для обличчя
Цей набір добре підійде тим, хто хоче зробити шкіру більш сяючою без жорсткого відбілювання тож його подарую мамі на восьме березня
Висновки
От і такий класний набір змогла вихопити 🔥
Звичайно тепер треба подумати що і кому віддати, але я задоволена до отримала багато всього за приємну ціну + увесь набір обійшовся дешевше ніж один тонер ✨
Коментарі (0)