Це взагалі законно ?
Український виробник дивує 🤯
Дівчатка , ну я в захваті , це без перебільшення найкраще що сталося з моєю шкірою голови 🤭
Bogenia , це взагалі законно випускати такі засоби по таким доступним цінам ?😅
Я давно шукала якісний скраб для шкіри голови, адже звичайного миття шампунем мені було недостатньо – волосся швидко забруднювалося, а шкіра голови іноді відчувалася “важкою” . Натрапила на Bogenia Cleansing Scalp Scrub Menthol Energy, прочитала багато позитивних відгуків і вирішила спробувати
Перше враження та упаковка
Скраб упакований у стильну баночку об’ємом 250 мл. Дизайн простий, але виглядає якісно. Консистенція густувата, з помітними дрібними частинками солі. Запах свіжий, ментоловий, дуже приємний – нагадує аромат м’ятних льодяників.
Текстура та відчуття під час використання
Скраб досить густий, але легко розподіляється по шкірі голови. У складі є морська сіль, яка м’яко, але ефективно очищує шкіру. Також відчувається ментол, який приємно освіжає та створює легкий холодок під час масажу.
Я використовую його раз на тиждень:
1. Наношу на вологу шкіру голови, відділяючи волосся на пробори.
2. Масажую легкими рухами 2-3 хвилини. Дуже приємний ефект – відчувається глибоке очищення, але без подразнення.
3. Залишаю ще на 2-3 хвилини, щоб активні компоненти подіяли.
4. Змиваю теплою водою, після чого мию голову шампунем, як зазвичай.
Скраб піниться, тому промивається досить легко, хоча дрібні частинки можуть трохи затримуватись у волоссі, якщо не змивати ретельно.
Результат після використання
Після першого ж застосування я помітила легкість та свіжість – шкіра голови ніби “дихає”, волосся біля коренів стало більш об’ємним і довше залишалося чистим. Регулярне використання допомогло зменшити жирність волосся, а також позбутися лущення, яке періодично з’являлося через засоби для укладки.
Ще один плюс – скраб стимулює кровообіг, що позитивно впливає на ріст волосся. Через кілька тижнів я навіть помітила появу нових коротеньких волосків.
Плюси та мінуси
✅ Плюси:
✔ Глибоко очищає шкіру голови від забруднень, себуму та залишків стайлінгу.
✔ Створює приємний освіжаючий ефект завдяки ментолу.
✔ Волосся довше залишається чистим, з’являється прикореневий об’єм.
✔ Сприяє росту волосся завдяки стимуляції кровообігу.
✔ Натуральні компоненти у складі (морська сіль, ментол, рослинні олії).
✔ Дуже доступна ціна
❌ Мінуси:
– Якщо не змити ретельно, дрібні частинки солі можуть залишатися у волоссі.
– Для дуже чутливої шкіри може бути трохи агресивним через скрабувальні частинки.
Висновок
Я дуже задоволена Bogenia Cleansing Scalp Scrub Menthol Energy і точно буду купувати його ще. Це ідеальний засіб для тих, хто хоче глибокого очищення шкіри голови, боротьби з жирністю та стимуляції росту волосся. Після його використання волосся виглядає свіжим, об’ємним і здоровим.
Рекомендую ! Додавай до кошику аби не втратити цю знахідку ❤️
Коментарі (0)