saybeautyk

#redlipsmakeupclub

#redlipsmakeupclub
#redlipsmakeupclub

Ви ж не подумали, що я могла пропустити челендж від розкішної квітки клубу Alyona Fedyk ?💄

Просто не було часу зробити так, як хотілось, а ось тепер змонтувала все під улюблений трек, ще й перед святом всіх закоханих❤️

Вирішила зробити комбо з помади Maybelline Vinyl Ink у відтінку #50 та напівпрозорого бальзаму від Estée Lauder (йому вже сто років, господи пробач, але ж люблю).

Ніколи раніше не розповідала про цю помаду, лиш згадувала поверхнево, але це просто ідеальний червоний!

Він має холодний малиновий підтон, а також ця помада суперстійка, проте з глянцевим фінішем.

Дійсно, з часом вона розшарувалась і колір став більш прозорим, тож майте на увазі, що дані помадки треба використовувати якомога швидше)

А ще перед нанесенням її обовʼязково треба струсити!

А от бальзамчик від Estée Lauder -це вже, мабуть, вінтаж, бо як я розумію їх більше не випускають (і дарма).

Це напівпрозора, дуже легка зволожуюча помада, яка неймовірно комфортно лежить на губах.

В мене була ще подібна бежева з шимером, також гарна)

Відтінок Watermelon Fizz - ідеальне рішення, коли хочеться червоних губ, але не хочеться надто сильної яскравості.

Так я хворію вже другий тиждень, і вже декілька днів маю проблеми з правим оком, то вирішила поєднати червоні губи з трендом "голих" очей)

І ось такий результат вийшов ❤️

12 лютого, 2025
saybeautyk
12 лютого, 2025