Unicorn

Bold Jasper – неймовірно красивий лак від Max Factor

Цього сезону мені хотілося яскравих і сяючих відтінків, які можна цікаво комбінувати – для дизайнів із різними кольорами на різних руках або пальцях.

Серед дев’яти придбаних лаків у металевих відтінках цей, безперечно, вийшов найяскравішим!

Bold Jasper MF - номер 2 у моєму останньому поповненні колекції лаків і перший лак від Max Factor для мене.

Якість покриття: досить щільне, якщо набрати більше лаку на пензлик, можна навіть обійтися одним шаром (+ база і топ). Це веган-продукт із додаванням глини, і виробник обіцяє додатковий зміцнювальний ефект.
Два шари (на фото) – рівний, красивий колір.

Час висихання: швидко сохне, але я завжди використовую захисний топ-сушку від SH (Написала про неї тут: https://club.makeup.com.ua/post/67539/).

Якщо ж ви не любите багато шарів, можна обійтися і без топа.

Текстура: досить густа, абсолютно не тече.

Пензлик: зручний, досить широкий і не надто довгий, ворсинки не випадають.

Колір: дуже яскравий, соковитий, із металевими мікрочастинками. Мені дуже подобаються такі відтінки – вони не настільки помітні, як звичайні металіки, але при цьому красиво мерехтять золотистими мікрокристалами, коли на них падає світло.

Це один із відтінків блискучої колекції Healing Crystal, і я точно замовлю ще хоча б один колір – думаю, фіолетовий.

Bold Jasper найефектніше виглядає з одягом або аксесуарами зеленого, фіолетового та, звісно, чорного кольорів

12 лютого, 2025
Unicorn
12 лютого, 2025