Масло для тіла "Полуниця" The Body Shop
Полуничка з бабусіного городу 🍓
Всім привіт ✌️
Я - справжня фанатка всяких баночок-пляшечок для догляду за шкірою тіла, це моя слабкість). А я кщо це ще й щось від The Body Shop, який останнім часом мені дуже полюбився - тут вже можна навіть не сумніватися, що я не пройду повз.
Тож навіть не дивно, що я не зупинилася на йогуртах та лосьйоні). Тому, допис сьогодні про справжній баттер для тіла The Body Shop "Полуниця" 👇
🍓 Пакування
Пакування дуже гарненьке, як власне і всі флакончики бренду). Баночка типу шайби, зроблена з перероблюваного пластику- тобто, бренд дбає не тільки про нашу шкіру, але й про нашу планету!
Кришечка тут металева, жестяна, і закривається вона щільно, не прокручується.
Сама баночка дуже зручна у використанні, її приємно тримати в руках. Пластик міцний, не гнеться і не тріскається.
Об'єм тут 200 мл - це повнорозмірний варіант, якого вистачить надовго! Мені цієї баночки вистачило на 1.5 місяці щоденного використання, а я, повірте, не економила).
Для тих, хто хоче спробувати баттер, але не впевнений, що йому сподобається, є тревел-формат - 50 мл. Це дуже зручно, щоб познайомитися з продуктом, та й коштує він дешевше😉
🍓 Трохи про склад
Склад веганський, має багато корисних компонентів і мінімум шкідливих. Як завжди, виділяю найцікавіше:
- Олія ши (Butyrospermum Parkii Butter) - це просто зірка цього складу, трохи нижче розповім чому! Живить, зволожує, пом'якшує шкіру, робить її бархатистою.
- Олія какао (Theobroma Cacao Seed Butter) - живить, пом'якшує, надає шкірі легкий аромат.
- Кунжутна олія (Sesamum Indicum Seed Oil) - живить і відновлює шкіру.
- Олія насіння полуниці (Fragaria Ananassa Seed Oil) - живить, зволожує і надає шкірі сяйво.
Про важливе та цікаве:
Знаєте, для мене завжди важливо не тільки те, який продукт я купую, але й те, як він зроблений, хто його створив і яку користь це приносить людям. І тут The Body Shop дуже приємно здивував!
Виявляється, масло ши, яке є в складі їх продуктів, виготовляється вручну жінками з кооперативу в Гані. Це не просто важка праця, це спосіб для них стати незалежними, забезпечити свої сім'ї та дати дітям освіту.
The Body Shop працює з цими жінками напряму, забезпечуючи їм чесну оплату праці, медичну допомогу та можливість навчатися. Уявляєте, яка це потужна підтримка тисячам жінок!
А ще Community Fair Trade - це відповідальне виробництво. Жінки не тільки створюють масло ши, але й дбають про навколишнє середовище, використовуючи екологічні методи збору та виробництва.
Для мене це дуже важливо. Купуючи такий продукт, я знаю, що роблю свій маленький внесок у добру справу. Вважаю, що це чудовий приклад того, як бізнес може бути соціально відповідальним і приносити користь людям🤍
* Сподіваюся, що на картинці ви щось побачите).
🍓 Консистенція та аромат
- Консистенція: щільна, вершкова, от справді виглядає як справжній баттер для тіла. На дотик трошки жирненький, дуже м`який та ніжний. При контакті зі шкірою тане. В ньому не відчувається липкості та надмірної олійності.
- Аромат - це просто щось неймовірне! Він пахне справжньою полуницею! От знаєте, як у бабусі на городі росте така соковита, ароматна полуниця – ось тут саме такий запах! Ніякої хімозності, тільки натуральна, солодка полуничка. Стійкість аромату 2-3 годинки, він не такий насичений, як у йогуртів та лосьйону від бренду, але мені цього вистачає, щоб насолодитися чудовим полуничним настроєм).
🍓 У нанесенні
Я зазвичай використовую його у вечірній рутині, тому що для ранку він може бути трошки важкуватим.
Наноситься він дуже легко, чудово розподіляється як по сухій, так і по злегка вологій шкірі. Головне – не переборщити з кількістю, бо він досить насичений.
Вбирається - 5-7 хвилинок. І що мені подобається, не залишає на шкірі жирності або ефекту плівки. Тобто, шкіра стає зволоженою, але без неприємних спецефектів.
Хочу зазначити, що як на мене, цей баттер просто ідеальний для зими. Він чудово захищає шкіру від сухості та лущення. А от на літо він може бути трошки заважким.
Проте, точно можу сказати, що він чудово підійде для зволоження огрубілих ділянок тіла (п'ятки, лікті та коліна) протягом всього року).
Баттер не викликав у мене жодних алергічних реакцій, хоча я схильна до висипів. Тому, думаю, він підійде навіть для чутливої шкіри.
🍓 Ефект
Моя шкіра: суха, схильна до висипів.
Час використання: 1.5 місяця, він вже відправляється до викидушок).
- Шкіра стає зволоженою, баттер чудово утримує вологу всередені.
- Робить шкіру більш гладенькою та пружною.
- Відмінно пом'якшує шкіру, у тому числі й огрубілі ділянки.
Баттер мені сподобався, але у моєму рейтингу продуктів The Body Shop він посідає
все ж 3-ю сходинку):
1. Йогурти, допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/64134/ .
2. Лосьойн, допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/66127/ .
Дякую за увагу 💕
Коментарі (0)