Гімалайська сіль Joko blend
Враження від зовсім не звичного для мене продукту
До цього моменту я не тільки не користувалася різними солями для ванни, а й думала, що це щось проблематичне для моєї шкіри, а сіль точно буде спричиняти дискомфорт.
І як я була здивована, коли зрозуміла, наскільки приймання ванни може стати комфортним і релаксуючим.
Ця сіль у вигляді гранулок середнього розміру, які виглядають дуже естетично. Запах солі в банці просто зачаровує, хоч я не є любителем троянди, і спочатку вагалася, бо розглядала ще лаванду &жасмин (хоч лаванду не люблю ще більше, ніж троянду).
Деякі гранули мають рожево-червоне забарвлення, яке ще деякий час видно в воді.
Сіль не тане швидко, їй потрібен час. В моїй ванні це займає ~5 хв, тоді вони повністю розчиняються.
Сіль дуже комфортна, не пече, а навпаки, чудово помʼякшує воду. Склад тут повністю органічний і корисний для шкіри.
А запах, який виходить з солі вже в во це щось нереально класне. Я повністю релаксую в реально знімаю напругу після важкого дня. Мені він нагадує не ту троянду, яка зазвичай в парфумах, а трояндове варення, з яким в дитинстві любила їсти пампушки. Від цього я просто в захваті.
Сіль для ванни стала моїм цьогорічним відкриттям. Я навіть не могла подумати, наскільки з нею класно приймати ванну. Для мене це зовсім не те, що з пінкою. Бо саме сіль дає той ароматний ефект, який знімає стрес і допомагає релаксувати.
Тому її щиро рекомендую. З таким продуктом кожне прийняття ванни буде як в спа-салоні.
Коментарі (0)