TG

Maybelline New York Superlock Brow Glue

Це мій четвертий фіксувальний засіб для брів та перша дійсно вдала покупка. Маю ріденьки тонкі брови з довгими волосками, що ростуть в різні боки, а також невеличку ділянку зі шрамом. Надати бажаної форми досить складно.

Від Superlock Brow Glue отримала все, що хотіла:

⦁ Малесенька щіточка з ідеальною довжиною ворсинок. Дуже зручно не просто прочисати чи підняти волоски наверх, але й вкласти в потрібному напрямку на проблемний ділянках.

⦁ Цікаво розташований дозатор - він ніби заглиблений у тубус, гелю набирається не занадто багато. Якщо треба частину гелю зняти об гирлишко, то при повторному зануренні щіточки - всі надлишки знову потрапляють у тубус.

⦁ Гель прозорий, ніяк не візуалізується на волосках. Я терпіти не можу вологий ефект, якій мені створювали інші продукти. Ніякого наліту теж не помітила.

⦁ Фіксується досить швидко, але часу достатньо щоб викласти бажану форму.

⦁ Витримує вологе повітря та гідролати

⦁ Мініатюрне, не схоже на інші мої продукти в косметичці, пакування - не треба довго ритися у пошуках.

Єдиний мінус, який я помітила - конфлікт з маркером для брів від NYX у кольорі ash brown. У маркера починає проявлятись якийсь червонуватий пігмент, тому разом ці продукти використовувати просто неможливо, хіба вам подобаються червонувати брови. Але цей мінус скоріше маркера від NYX, чим Superlock від Maybelline. Бо олівець-помадка від Beter look expert та олівці від Eveline та Quiss працюють так само добре.

Бренд обіцяє веганську формулу, схвалену дерматологами. Об'єм 7 мл, вироблено у Китаї. Купила зі знижкою за 277 грн.

Я дуже задоволена покупкою, можу рекомендувати.

12 лютого, 2025
TG
12 лютого, 2025