Пінна вечірка з ароматичною пінкою TINK KIDS
Дитина щаслива і це головне)
Пінка має приємний і добре відчутний аромат Bubble Gum – запах був на всю квартиру, піниться добре. Консистенція густа і тягуча. Використовується економно, тому вистачить ще на багато пінних вечірок. Дає багато густої піни, яка добре тримається – хвилин 20 точно.
А тепер про все детальніше.
Склад – найважливіше у продуктах для дітей)
В складі засобу є доглядові компоненти алантоїн, пантенол та алое вера для зволоження і заспокоєння – і це супер. Але і SLS теж є. Зважаючи, що засіб не контактує безпосередньо зі шкірою, а розводиться у великій кількості води – думаю, що це не страшно.
Тим більше, що SLS ідентифікує, як компонент із позначкою «допустимо».
Піноутворення – це вже важливий компонент саме для пінки
З піноутворенням все супер – треба невелику кількість засобу (розміром з монету 10 грн), щоб ванну покрив шар піни. Трималася вона все купання – залишки з тіла змивали душем.
До речі, ви знали, що піна допомагає довше тримати водичку те плою?
Колір, аромат та консистенція
З асіб має насичений червоний колір, який має змінюватися при контакті з водою. Мабуть, у ванну його треба додавати багатенько, щоб зміна була помітною. Ми провели тест у склянці – додаю відео.
Аромат насичений, приємний і стійкий. Я наливала собі на руки, то пахли ще якийсь час. І аромат Bubble Gum пахнув на всю квартиру.
Консистенція досить густа – нагадує желе, що почало застигати.
Дуже економічна у використанні – вистачить на 12-15 таких пінних вечірок, як була у нас.
Враження
Мені засіб сподобався за всіма мамськими критеріями, шкіра після купання у дитини не суха, аромат не приторний (хоча я і не дуже люблю солодкі аромати).
Син у захваті від піни і від оформлення упаковки, але очікував, що вода зафарбується дуже – та я не дозволила лити багато засобу))
Рекомендую для веселого купання дітям та ароматного релаксу дорослим!
Коментарі (0)