Шампунь для фарбованого волосся
🌸
Я фанат шампунів Joko blend. Я вже про них розказувала не один раз, і купляю їх з періодичністю.
Раніше мала синій і зелений. Зелений був просто ідеальний на літо, тож цього літа буде в мене знов. Синій трішки ніжніший, теж мене порадував своїм впливом на волосся.
Тепер вирішила спробувати для фарбованого волосся.
Цей шампунь також, як попередні, не має агресивних ПАР. В складі багато корисних компонентів:
- aha-кислоти ( добре очищають шкіру голови),
- молочна кислота,
- кератин (поліпшує структуру волосся по всій довжині, підвищує міцність локонів та створює на їх поверхі міцну захисну оболонку від негативного впливу навколишнього середовища),
- амінокислоти шовку глибоко проникають у волосся, зволожуючи його зсередини та допомогають позбавитись ламкості.
Запах шампуню ніжний, злегка парфумований...але після сушіння я його не відчуваю взагалі.
На жирність він не впиливає, я мию голову 3 рази/тиждень.
Основне завдання шампуню: він перешкоджає вимиванню пігменту, продовжує стійкість та інтенсивність відтінку фарбованого волосся.
Шампунь справді класно доглядає за волоссям: воно з ним гладеньке і блискуче, розсипчасте і зовсім не обтяжене. А ще, довше зберігається відтінок ( фарбувалася я ще минулого року) і, таке враження, ніби воно стало більш яскравішим. Це, швидше за все, через той блиск, який дає шампунь.
Гарно піниться і добре промиває, але шкіра голови, та й саме волосся, добре зволожені.
Через це розхід його мінімальний. Такої пляшки мені вистачає на 2 місяці точно.
Результатом я дуже задоволена, тут волосся ніби " пробудилося після сну". Враховуючи його дію, склад і властивості, шампунь досить бюджетний.
Тому для мене- це саме той продукт, до якого хочеться повертатися знову👌