ksnklb

Чи підійшов цей бестселер моїй шкірі?

Одразу хочу сказати, що це доволі базовий крем, який більше підійде шкірі, схильній до сухості. У мене ж комбінований тип шкіри, яка більше схильна до жирності, та інколи бувають сухі ділянки. І от я не можу сказати, що крем до кінця підійшов моїй шкірі, він відчувається важкуватим та за кілька годин на шкірі з'являється легкий жирний шар. Так, як нічний крем для закриття активів, він може підійти, та як денний крем – не моє.
Зволоження від нього достатнє, у перші години на шкірі гарний нейтральний фініш з легким сяйвом, крем не забиває пори. Поглинається майже в 0, зверху залишається наче легкий шар, він робить шкіру ніжною.
Консистенція кремова, легка, мені чомусь одразу хотілось сказати, що навіть "силікониста" за відчуттями, хоча у складі немає силіконів. Колір білий, запах майже не відчуваю, наче квітково-косметичний, та при нанесенні та на обличчі віддушки нема.
У складі є зволожуючі компоненти, емоленти, сік березового дерева, ефіри олії жожоба, пантенол, екстракт гібіскуса, гіалуронат натрію, гіалуронова кислота, екстракт люпину, екстракт моринги, екстракт ниму, екстракт квітів мелії азадірахти, екстракт  плодів Coccinia Indica, екстракт листя алое, екстракт баклажанів, екстракт листя базиліку, екстракт водоростей, аскорбінова кислота, екстракт кореня куркуми, технічні компоненти, консерванти.
Я тестила цей крем з пробників по 2мл, на мою шкіру одного пробника вистачає на 4 використання. Вприцнипі, я рада, що спочатку спробувала цей формат, адже мала можливість зрозуміти, що засіб не зовсім для мого типу шкіри. За пробнички посилаю дякую та обіймашки Ta_nyaaaaaaa ❤️.

13 лютого, 2025
ksnklb
13 лютого, 2025