Незаплановані покупки
Сходила за водичкою😅
Вчора ввечері пішла до магазину за водою. І подумала собі, що треба заглянути трохи в інший магазин де не була вже ЦІЛИЙ ТИЖДЕНЬ 😂 (навіщо його побудували біля мого дому😭)
Ще й акція на усю косметику 1+1=3
І звісно ж не могла не скористатися😜
Мені потрібен був олівець для очей, захотіла саме коричневого і консультаника порадила мені олівец Patricia Ledo за 70 грн
Відтінок мені сподобався, але прийшовши додому і написавши на руці номер відтінку, то трохи засмутилася, бо він не Гелевий тому наноситься не так мʼяко і легко. Буду тестити
Також захотілось собі якись бальзамчик для губ (я взагалі помішана на засобах для губ🤪) і вже зараз після першого затесту хочу сказати що бальзамчик від Eveline мені дуже сподобався. Він прозорий, не липкий та круто зволожує вже після першого використання 🤍Про нього обов'язково зроблю окремий допис😊
Ну і на подарунок собі взяла на повтор блиск плампер від Glambee. Колись я його також брала собі у подарунок і він мені дуже сподобався за свої 63 грн він доволі прикольний та частенько ним користуюсь☺️
Можливо про нього також зроблю окремий допис
Усього до сплати в мене вийшло 224 грн😊
Дівчатка, чи цікаво Вам дізнатися детальніше про щось з цього допису? Буду вдячна за зворо зв'язок 🫂
Коментарі (0)