Як порадувати дітей?
Ті, в кого ростуть дівчатка, знають, що найбажаніша річ- косметика, яка лежить в маминій косметичці…
Мої діти вже давно задивляються на мою косметику. Вони мають бальзами для губ, свої креми, навіть привласнили мою губну помаду. Останнім часом перейшли на парфуми. І скажу чесно, мене трошки " жаба душить", коли я чую на дитячому светрі запах свого Dior 😂.
Тому шукала якісь дитячі парфуми, і головне, щоб не мали продуктів нафтопереробки чи іншої взагалі не дитячої хімії.
Ці парфуми знайшла в рекомендаціях еко-блогера.
Якраз на Мейкапі на них була акція ( один флакончик коштував 32 грн...при стандартній ціні ~65), тому купила зразу всі доступні варіанти.
Mayur Pussycat
Парфуми в вигляді ручки.
Памʼятаю, колись, в 2008 році були парфуми "Клеопатра" в такому ж дизайні. Дітям дуже сподобався такий формат. І, до речі, їх дуже зручно брати з собою, і навіть просто кинути в пенал і показувати всім подружкам в школі😉.
Цей парфум має аромат полуниці. Хоча мені більше схожий на суницю. Він дуже класний, ніби якась цукерка чи газована водичка. Він не буде нікому заважати, бо аромат дуже легко сприймається. Його просто хочеться зʼїсти.
Mayur Fox And Cherry
Всі парфуми мають стильний дизайн, справді дитячий.
хоча, я б назвала їх швидше спреєм. Вони не стійкі, максимум година. Ну, але зате безпечні.. і діти щасливі.
В них є барвник, але на тілі його не видно.
Цей аромат -лісові ягоди. Хоча я тут чую вишню. Особисто для мене тут асоціація з вишневим йогуртом.
Mayur Pink And Panda
До речі, парфуми підходять для чутливої шкіри і не провокують подразнення.
Ці парфуми мають аромат журавлини. Мені нагадує морс чи фруктову жуйку.
Mayur Cute Bear
Парфуми підходять дітям від 3+ років.
Цей аромат- вишня. Якщо порівнювати з Fox and cherry- то там вона з нотками фруктів... справді, як йогурт. А тут така ...вишня-вишня...дуже схожі на гель для брів Joly:lab.
Mayur Bunny And Heart
Якщо б я мала вибрати якийсь один аромат- я б просто закрила очі і вибирала навгад. Вони справді класні, і подобаються всі.
Цей аромат- банан. Теж дуже апетитний.
Не маємо ще тільки Magic unicorn до повної колекції...їх просто не було тоді в наявності.
А в загальному- це дуже класний дитячий варіант парфумів...будуть задоволені всі.
Коментарі (0)