✨Dana✨

Maybelline New York Superstay Teddy Tint - мій новий фаворит!

Це однозначно було кохання з першого погляду😍
Проте є пару нюансів про які маю сказати🙏🏻

З плюсів:

Флакон. Флакооон!!! Ну це просто пожежа🔥 Дуже гарний, естетичний, виглядає дорого-багато, рука так і тягнеться 💓

Ну і звісно ж неймовірно вдалий колір🤩 Я вважаю його доволі базовим, який підійде на кожен день (в мене відтінок №15). Пензлик набирає небагато продукту, але його достатньо. Якщо нанести одним слоєм - вийде доволі легкий нюдовий ефект, а якщо мокнути пензлик вдруге, то вийде як в мене на фото більш щільно, але все ще дуже натурально 😍 Можна погратися і зробити ще щільніше, і це вже буде яскравий ефект✨

Не можу не відмітити цю фактуру, мейбелін вдалось створити якусь неймовірно м'яку наче кашемірову формулу. Дуже комфортно відчувається на губах💋 Не липне, не відбивається і ще й стійка!

І тут ми плавно підійшли до мінусів цього продукту:

Вона супер стійка це факт, проте не вічна (але це є нормою)

Якщо наносити на звичайні губи, то сходить вона більш менш ок, триматись може весь день якщо жирного не їсти, а якщо їсти, то сходить поступово.

Проте вчора я мала цікавий досвід з цією помадою. Зазвичай в процесі макіяжу я наношу тон спонжем і трохи тоную контур губ тональним щоб потім помада мала більш рівномірний колір та легше було позначити контур.

То ж до чого це я: вчора, прийшовши ввечері додому після побачення, поївши трохи жирної їжі, я подивилась на себе в дзеркало і побачила "білі" губи😱 Якимось чином пігмент помади змився, а тон який був під нею зафіксувався, що довелося змивати міцеляркою. Це прям супер дивна історія, проте знаючи цей нюанс це все одно буде моя одна з найулюбленіших помад в колекції. Якщо наносити на "голі" губи, то ніяких проблем.

Також додаю свотчі при денному освітленні, ількт гляньте який колір😍

В завершенні хочу сказати що це крута новинка не дивлячись на її специфічну родзинку😁 Дуже класна на повсякдень, тепер хочу собі ще декілька інших відтінків в колекцію, ну кайф😍

13 лютого, 2025
✨Dana✨
13 лютого, 2025