4 роки з ОДНИМ продуктом Profi Style ЗА 200 ГРН
Український товар який краще елітнтних аналогів
Та шо я вам скажу, дівчата, якби мені хтось сказав, що знайду масло краще ніж кера самі поняли , після якого волосся стане таким, ніби я щойно вийшла з салону краси — я б не повірила. Але тут доля звела мене з Profi Style Blond With Satin Oil Balsam-Fluid, і тепер без нього я нікуди.
На фотках я показала вам пусту баночку , шо там всьоооо потрачено в нуль на це пішло 4ри роки.Найдовший продукт в моему житті
Знаєте, як то буває, коли ти фарбуєш волосся в блонд? Спочатку ти королева, а потім дивишся в дзеркало — і наче всьо: волосся тьмяне, сухе, як солома, кінчики розходяться, як дороги на роздоріжжі.
Нанесла, розчесала, висушила — і бах! Волосся гладеньке, блищить.
Запах ніжний і благородний, що хочеться нюхати волосся цілий день. І що головне — не липкий, не жирнить, не перевантажує пасма.
Нерозумію чому ціна настільки низька, але це капец ;ри роки банці і наразі купую собі і на подарунок француженці,думаю вона дуже в шоці від ціни товару,хоча я не буду їй того казати але похвалюсь шо в україні е такий крутий товар.
То що, беріть, не роздумуйте 200 грн за 4ри роки користування це крута економія! Життя надто коротке, щоб ходити з пересушеним волоссям.
ПисИ: я мащу на ледь вологе волосся після душу в мене пористі сухі пасма тому я беру щедро і тоді проводжу по волоссю обережно чим маслом лодонями( попередньо можна потерти в лодонях масло воно стане в руккках відж тепла ше більш розтікаючимсь) і тількитоді починадю сушити волосся , цей варіант нанесення наразі найкраший шо я пробувала на пористі коси.
Коментарі (0)