lea_gvan

Тонувальний крем 3 в 1, який створить глянець на обличчі

Моя шкіра взимку схильна до сухості, тому побачивши NIVEA CELLULAR FILLER 3IN1 HYALURON SERUM FOUNDATION, я зрозуміла, що мені він ну просто необхідний. Насамперед він полонив мене своїм складом, в якому не знайшлось жодного найменування силікону (що скоріше є виключенням для тонувальних засобів), натомість – присутність доглядових компонентів. Обрати відтінок змоги не було, адже тестери відсутні, в лінійці 3 відтінки 01, 02, 03. Я ризикнувши, обрала найсвітліший тон 01 Hell, і він не розчарував мене, про що докладніше у відгуку.

Як зазначає виробник в описі «Так, він діє відразу в трьох напрямках. Перше – покращення тону шкірного покриву. Друге – інтенсивне зволоження. Третє — розгладжувальний ефект». Мрія, а не опис… та чи такий вже це універсальний засіб для всіх???

Перейдемо до мейн парт, а саме компонентів. Склад виробу на сайті зазначено як силіконовий (скоріше доданий від іншого засобу тонувальної лінійки бренду), проте на упаковці він інший, ось:

Aqua,C15-19 Alkane,Triisostearin,Dicaprylyl Carbonate,Persea Gratissima Oil,Squalane,Glycerin,Propanediol,Polyglyceryl-6 Polyricinoleate,Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate,Sodium Chloride,Sodium Hyaluronate,Ubiquinone,Tocopherol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder,Helianthus Annuus Seed Oil,Polyglyceryl-2 Isostearate,Disteardimonium Hectorite,Stearalkonium Hectorite,Octyldodecanol,Maltodextrin,Propylene Carbonate,Sodium Phytate,Biosaccharide Gum-1,Sodium Hydroxide,Alcohol,Phenoxyethanol,Ethylhexylglycerin,Linalool,Citronellol,Geraniol,Alpha-Isomethyl Ionone,Parfum,CI 77891,CI 77491,CI 77492,CI 77499

Виробник обрав замість силіконів інші емоленти (C15-19 Alkane,Triisostearin,Dicaprylyl Carbonate,Persea Gratissima Oil, Helianthus Annuus Seed Oil) та емульгатори (Polyglyceryl-6 Polyricinoleate,Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate), завдяки яким тональний відчуватиметься «важче» для шкіри, тому апріорі цей засіб не для всіх типів шкіри. Комбінованій та жирній – не підійде, а сухій, віковій та нормальній – повинен зайти.

Не можна оминути присутні в складі в достатній кількості доглядові компоненти, що збагачують засіб та направлені на живлення, зволоження, антиоксидантний захист:

- Persea Gratissima Oil, Helianthus Annuus Seed Oil – натуральні емоленти;

- Squalane – емолент, антиоксидант;

- Glycerin, Sodium Hyaluronate – класичні хумектанти;

- Ubiquinone,Tocopherol – жиророзчинні антиоксиданти;

- Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder,Biosaccharide Gum-1 - заспокоєння, зволоження шкіри.

Виробник. Beiersdorf, бренд – NIVEA,Німеччина.

Упаковка. Скляна баночка із дозатором та піпеткою, об’єм 30 мл. Набирається легко, але може бруднити горловину.

Структура та аромат. Структура доволі текуча, не густа, легко розподіляється, залишаючи опісля м’якість та сяйво. Аромат солодкий пудрово-помадний, не різкий та не в’їдливий.

Сенсорика. Відчувається на шкірі масляним слідом, покриває плівочкою, не фіксується до кінця.

Ефект на шкірі/результат. Варто відзначити, що підібраний колір у відтінку 01 з теплим підтоном мені підійшов та не робить мене занадто блідою. Якщо наносити на голу шкіру, то сяйво помірне, в залежності від основи – може збільшуватись ефект глянцю на шкірі. При нанесення руками, ступінь покриття вищий, спонжем – більш натуральний. Хоч і перекриваючі властивості сироватки нижче середнього – вона не перекриває недоліки, веснянки, проте, вона дійсно має властивість вирівнювати тон шкіри, надаючи доглянутого вигляду та ефекту макіяжу без макіяжу. І якщо з нерівностями шкіри можна попрощатись при її нанесенні, то з порами може не дружити (забивати) – у мене все залежить від бази під нею. Тримається приблизно 10 – 12 годин. Тонувальна сироватка дійсно допомогла моїй шкірі в складний період лущення та сухості виглядати доглянуто та зволожено, що не можна не відмітити. Присутнє також і розгладжування шкірного покриву завдяки фокус ефекту. В основному, користувалась нею у холодний та перехідний період, на теплий період була заважка. Витрата – невелика (приблизно 4 краплі з піпетки на обличчя), адже вона достатньо відчутна на шкірі і нашаровувати нема ні сенсу, ні бажання.

Кому підійде.Власниці сухої, нормальної та вікової шкіри – засіб для вас. Не є універсальним засобом (не підходить всім типам шкіри) та може забивати пори (індивідуально).

Висновок: Багатофункціональна сироватка з тонуючими властивостями від NIVEA мене порадувала ефектами догляду, зволоження та вирівнювання тону. Її дія направлена як на надання натурального ефекту здорової шкіри, так і турботу про неї завдяки складу.

13 лютого, 2025
lea_gvan
13 лютого, 2025