Sofiia_Ts

Дитячий гель для душу Tink kids Funny Berry

Дитячий гель для душу Tink kids Funny Berry

Я хоч тьотя доросла, але часто беру дитячі засоби 😄 Спитаєте чому? Бо вони дуже м'які та делікатні, а зараз моя шкіра страждає від сухості, тому такі ніжні гелі очищують ніжно і і при цьому не пересушують. А такі милі аромати та дизайни заставляють, хоч на трішки, але відчути себе радісною дитиною 🥰

Такий гель для душу має милий рожевий дизайн і дуже зручну зручну та міцну баночку, і через доволі якісний дозатор не виллється багато, хоча об'єм дозволяє, бо його аж 300 мл!

Консистенція прозора гелева і при цьому густа, що доволі рідко зустрінеш в засобах на м'яких ПАР.

А аромат Funny Berry точно відтворює ягідний кисло-солодкий компотик, такий же смачний і соковитий 🍇

В користуванні піниться в ніжну кремову піну, яка очищує дуже делікатно. Взагалі немає сухості опісля, навіть крем не хочеться наносити.

Aqua (Water), Sodium Cocoyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Panthenol, Allantoin, Polyquaternium-7, Ethylhexylglycerin, Geranyl Acetate.

Справді, він абсолютно безпечний та без агресивних сульфатів, що точно підійде діткам!

М'які кокосові ПАР та зволожуючі заспокійливі компоненти: гліцерин, пантенол, алантоїн.

Серія для діток від Tink kids Funny Berry зробить справжнє свято купання у ванній, навіть для дорослих діток 😄 Я би у своєму дитинстві була би рада такому гелю 😊

А то лиш пам'ятаю звичайне дитяче мило, ну і "Маленька фея" по святах 😅

Користуючись можливістю, вітаю всіх зі святом, кохайте та будьте коханими 💓

14 лютого, 2025
Sofiia_Ts
14 лютого, 2025