Дитячий гель для душу Tink kids Funny Berry
І не тільки для діток 😉
Я хоч тьотя доросла, але часто беру дитячі засоби 😄 Спитаєте чому? Бо вони дуже м'які та делікатні, а зараз моя шкіра страждає від сухості, тому такі ніжні гелі очищують ніжно і і при цьому не пересушують. А такі милі аромати та дизайни заставляють, хоч на трішки, але відчути себе радісною дитиною 🥰
Враження
Такий гель для душу має милий рожевий дизайн і дуже зручну зручну та міцну баночку, і через доволі якісний дозатор не виллється багато, хоча об'єм дозволяє, бо його аж 300 мл!
Консистенція прозора гелева і при цьому густа, що доволі рідко зустрінеш в засобах на м'яких ПАР.
А аромат Funny Berry точно відтворює ягідний кисло-солодкий компотик, такий же смачний і соковитий 🍇
В користуванні піниться в ніжну кремову піну, яка очищує дуже делікатно. Взагалі немає сухості опісля, навіть крем не хочеться наносити.
Що по складу?
Aqua (Water), Sodium Cocoyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Panthenol, Allantoin, Polyquaternium-7, Ethylhexylglycerin, Geranyl Acetate.
Справді, він абсолютно безпечний та без агресивних сульфатів, що точно підійде діткам!
М'які кокосові ПАР та зволожуючі заспокійливі компоненти: гліцерин, пантенол, алантоїн.
Підсумки
Серія для діток від Tink kids Funny Berry зробить справжнє свято купання у ванній, навіть для дорослих діток 😄 Я би у своєму дитинстві була би рада такому гелю 😊
А то лиш пам'ятаю звичайне дитяче мило, ну і "Маленька фея" по святах 😅
Користуючись можливістю, вітаю всіх зі святом, кохайте та будьте коханими 💓
Коментарі (0)