Florienne

Гаряче антицелюлітне обгортання "Грейпфрут-чилі" Reclaire

Як використовувати

Я наносила обгортання тонким шаром на проблемні зони, загортала плівкою і чекала 30-40 хвилин. Відчуття досить сильні, особливо якщо шкіра чутлива, але цілком терпимі. Головне – не перетримати! Потім змивала холодною водою❄️, горіло сильно – вода допомогала впоратися з відчуттями. Важливо! Перед першим застосуванням краще зробити тест на чутливість.

Перші результати

Після першого застосування шкіра вже стала гладенькою і пружною. Через 3 тижні регулярного використання (3 рази на тиждень) помітила зменшення проявів целюліту, шкіра підтягнулася. Ефект буде ще кращим, якщо поєднувати з масажем і фізичними навантаженнями.

Склад натуральний, що для мене було великим плюсом:

Екстракт грейпфрута 🍊 – сприяє розщепленню жирових відкладень і покращує кровообіг.

Екстракт чилі 🌶 – забезпечує ефект глибокого прогрівання, активізує обмінні процеси.

Кофеїн – відомий компонент у боротьбі з целюлітом, допомагає виводити зайву рідину.

Ефірні олії цитрусових 🍋 – тонізують шкіру, роблять її більш гладенькою.

Екстракти морських водоростей 🌿 – живлять і зволожують.

Обгортання "Грейпфрут-чилі" від Reclaire – це дійсно дієвий засіб для боротьби з целюлітом. 🔥 Воно прогріває, стимулює кровообіг і робить шкіру гладенькою. Головне – не забувати про регулярність і комбінувати з іншими методами боротьби з недоліками.

Я задоволена і точно буду використовувати далі 😍, спробую й інші обгортання Reclaire

14 лютого, 2025
Florienne
14 лютого, 2025