Дифузор для дому з приємним ароматом манго
Хочу поділитись своїми враженнями від використання аромадифузора Eyfel з ароматом манго 🍋. У мене вдома вже є різні аромати для інтер'єру, але не всі з них справді наповнюють простір приємним запахом і створюють атмосферу затишку
Упаковка, опис і ціна
Ціна одного дифузора - близько 350 грн.
Об'єм: 120 мл.
Аромат: манго 🍋.
Дифузор упакований у скляний флакон, який дуже елегантно виглядає і підходить до будь-якого інтер'єру. Він не тільки ароматизує повітря, але й служить чудовим елементом декору.
В комплекті йде флакон об'ємом 120 мл з ароматною рідиною та 5 аромапаличками, які мають високу всмоктуючу здатність. Можна регулювати інтенсивність аромату, додаючи або прибираючи палички, що дуже зручно.
Використання
Запах манго досить приємний, ненав’язливий. Він солодкий, фруктовий і дуже свіжий. Як тільки я поставила його в кімнаті, відразу відчулася теплота і затишок. 🏠 Аромат не надто різкий, а саме легкий і затишний. Я навіть не очікувала, що він так добре наповнить простір.
Щодо тривалості: перші пару тижнів аромат був чутним, а ось через місяць уже не так яскраво пахне, але все ще приємно. Достатньо перевертати палички кілька разів на тиждень, і аромат стає яскравішим. Так що, думаю, він прослужить близько 1,5-2 місяців.
Якщо ви шукаєте щось для створення затишку і гарного настрою вдома, цей дифузор точно варто спробувати. За свою ціну - чудовий варіант🌿.
Дякую, що дочитали відгук до кінця. Буду рада, якщо ви його оціните ❤️
Коментарі (0)