Фечко Христина

Перші два місяці лікування шкіри

Перші два місяці лікування шкіри

Ну що ж, я вже розповідала в попередніх постах, що почала та лікую акне тож зараз можу детальніше розповісти що і до чого

https://club.makeup.com.ua/post/62741/ — в цьому дописі я розповідала про засоби, їх властивість та як використовую тож не бачу сенсу ще раз розповідати

Перший етап лікування складався з:

Міцелярна вода — Bioderma Sensibio H2O Micelle Solution — мені дуже подобається, гарно змиває макіяж, не сушити та не пече очі
Пінка для вмивання — Round Lab - Mugwort Calming Cleanser — з пінкою в мене були всякі періоди і вона мені то не підходила то підходила, але тепер задоволене (але інколи все ж підсушує шкіру)

Тонер — Nacific - Uyu Cream Toner — класний, приємний та гарно зволожує шкіру
Сироватка — Beauty of Joseon Glow Serum Propolis and Niacinamide — теж подобається, добре підійшла моїй шкірі
Крем — Pyunkang Yul Calming Moisture Barrier Cream — легенький крем, на зиму дещо залегкий, але на теплішу пору буде якраз

Та активу у формі гелю

Лікування шкірки я почала з того стану, який ви можете бачити на фото

Якщо чесно то я б ще і не починала лікування бо для мене це була не сильна проблема, але далі подумала про загострення, яке точно буде, та про кількість грошей, яку витрачу за гіршого стану шкіри, зростання цін тож вирішила не відкладати

Тут можна побачити порівняння стану чола два місяці тому та тепер

Раніше в мене було багато комедонів на чолі, а тепер їхня кількість зменшилася

На підборідді ситуація теж стала кращою: кількість активних висипань зменшилася

На щоках ситуація не така однозначна, бо з одного боку — шкіра стала кращою за відчуттями, більш сяючою, а з іншою — з'явилося багато плям і висипання не зникли

Але це нормально, що під час лікування на шкірі починається загострення

Перше що я скажу так це те, що я рада, що не відклала далі і почала лікування

Зараз шкіра більш сяюча і на вигляд живіша, також вона набагато ніжніша за відчуттями
Стан шкіри наблизився до нормального, бо раніше я мала чітко виражену комбіновану і в деяких місцях дуже хотілося її зволожувати
Місцями стало менше висипання
Також тішить і те, що кількість висипань зменшилася з 4-5 на тиждень до 2-3
Звичайно, це такі зміни, які найбільше бачу я
Негативних вражень нема

А далі продовження лікування

Тепер мені назначили новий актив, сильніший, і вже на три місяці

Мене попередили про початок чистки — стану шкіри при лікуванні, коли загострюється поява висипань

Також новий актив має почати сильніше сушити шкіру

Тож, буду продовжувати лікування та розповідати вам свій досвід та враження

14 лютого, 2025
14 лютого, 2025